Bereik je doelgroep via Abri's

Maak impact  met Digitale buitenreclame 

Nederland staat vol met (digitale) buitenreclame. Van enorme schermen langs snelwegen van circa 80 m² tot kleinere varianten in stedelijk gebied van ongeveer 4 m². Twee uiterste en toch beide effectief. Ook met de kleinere variant, de abri’s, maak je impact!

Abri’s zijn de kleinste varianten in het digitale buitenreclame assortiment. Abri’s zijn vooral bekend omdat ze vaak worden gebruikt in het openbaar vervoer. Denk aan de reclame-uitingen in bus- en tramhokjes. Maar ook langs autowegen zijn abri’s een uitkomst. Bereik beschikt over meerdere digitale abri’s. Met een oppervlakte van circa 4 m² overzie je in één oogopslag de reclame-uiting. 

Abri's zijn:

24/7 ZICHTBAAR DOOR DE AANWEZIGE LED-VERLICHTING

De schermen tonen reclame-uitingen in heldere kleuren, op elk moment van de dag. Daarbij wordt de lichtintensiteit ook nog eens aangepast naar de omgeving. Fijn voor omwonenden en een passant.

FLEXIBEL INZETBAAR

Adverteerders kunnen zelf bepalen wat de duur van een campagne is. Zo is het mogelijk om voor een week een vacature een boost te geven, een evenement te promoten voor een maand of om heel het jaar zichtbaar te zijn. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

NIET WEG TE ZAPPEN, TE BLOKKEREN OF TE ONTWIJKEN

Bijna 20% van de Nederlandse consumenten gebruikt een ad-blocker wanneer zij surfen op het internet. De adverteerder loopt dus standaard al een hele grote groep mensen mis. Wanneer zij langs een abri rijden, kunnen ze niet meer om de reclame-uiting heen. Daarbij is het een goede toevoeging aan je mediamix.

ALTIJD ACTUEEL

De schermen zijn met internet verbonden en daarom altijd up-to-date en aanpasbaar.

Adverteren op abri's van Bereik

In de gemeente Zwijndrecht beschikt Bereik over drie digitale billboards van 4 m², in Oud-Beijerland staan vier digitale billboards van 4 m² en in Hellevoetsluis beschikken wij over twee digitale billboards van 2 m². Naast deze abri’s beschikt Bereik ook over andere digitale billboards. Het netwerk van Bereik bestaat zowel uit abri’s van 2 m² en 4 m² als uit digitale billboards van 8 m², 12 m² of groter. Je ziet hier waar deze digitale billboards allemaal zijn gevestigd.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bij Bereik denken we graag met je mee over het opzetten van een effectieve reclamecampagne. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden zetten we samen een mooie reclamecampagne neer op onze abri’s of andere digitale billboards. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: