ZICHTBAAR
IN Oud-Beijerland

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Rotonde2000

Locatie: Rotonde 2000

Formaat: 4M²

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Langeweg

Locatie: Langeweg

Formaat: 4M²

Adverteermogelijkheid Oud-Beijerland: Randweg

Locatie: Randweg

Formaat: 4M²

CentrumOB_Foto

Locatie: Centrum

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Oud-Beijerland

U kunt momenteel adverteren op de reclameobjecten nabij Rotonde2000, aan de Langeweg , de Randweg en in het centrum. Al onze reclameobjecten zijn voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Wilt u opvallen?

Vraag hierboven vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

De digitale billboards in Oud-Beijerland staan op drukke locaties, zijn opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan