Waarom Bereik?

Er gaat niets buiten Bereik

Bereik maakt digitale buitenreclame graag toegankelijk voor elke ondernemer, zowel op lokaal-regionaal niveau als landelijk. Het team van Bereik staat klaar om jouw onderneming te helpen aan meer zichtbaarheid en bereik. We vertellen je graag waarom Bereik een goede keuze is.

Groot en gericht Bereik

De digitale billboards van Bereik staan op strategische locaties met een groot aantal passanten. In totaal beschikt Bereik over zo'n 100 digitale billboards die samen wekelijks een bereik hebben van ruim 17 miljoen passanten. De billboards bevinden zich langs drukbezochte wegen, binnen gemeentes en langs verschillende snelwegen.

Zichtbaar aanwezig

Bij Bereik worden reclamecampagnes telkens 6 seconden weergegeven. Bij één spot ben je per scherm wekelijks 5.600 keer zichtbaar voor het passerende verkeer. Het is mogelijk om het aantal spots te verhogen, waardoor je bijvoorbeeld 11.200 of 16.800 keer voorbij komt in een week. Je profiteert van de kracht van herhaling.

Zelf plaatsen

De regie in eigen hand houden? Je kunt toegang krijgen tot onze online portal MijnBereik waarmee je zelf bepaalt wanneer welke reclame-uiting wordt getoond op het digitale billboard. Zelfs je reclamebureau kan met toestemming de content wisselen. Geen creatieveling in huis? We helpen je graag verder met het ontwerp van een effectieve reclame-uiting.

Flexibiliteit en inspelen op kansen

Bij Bereik bepaal je zelf welke campagne je plaatst en hoe vaak deze wisselt. Daardoor kun je gemakkelijk inspelen op actualiteiten en ontwikkelingen, zoals op speciale acties, themadagen of een bepaald moment in een dag.

Technische ontwikkelingen

Wij blijven ons ontwikkelen zodat we jou een zo groot mogelijk bereik kunnen bieden. Van het plaatsen van digitale billboards op nieuwe locaties tot het ontwikkelen van technische snufjes die er voor zorgen dat jouw campagne beter aansluit bij je doelgroep. Denk o.a. aan retargeting en data gedreven campagnes.

We denken met je mee

We vinden het belangrijk dat een digitale buitenreclamecampagne bijdraagt aan het behalen van jouw doelstellingen en past bij jouw onderneming. We denken hier dan ook graag over mee. Laat het vooral weten als je vragen hebt over de juiste locatie voor jouw reclame-uiting of over het ontwerp hiervan.

Lokale speler

Bereik werkt samen met de gemeentes waarin de billboards zijn gevestigd. Wij kennen de lokale markt en daardoor ook jouw klanten. Onze digitale billboards zijn geschikt voor zowel maatschappelijke als commerciële campagnes. Die wisseling trekt de aandacht, steeds opnieuw.

Duurzaam alternatief

Met onze digitale billboards zijn er geen druk- en papierkosten meer. De ledlampen gaan langer mee, met een lichtintensiteit die zich aanpast aan de omgeving. Dit voorkomt overlast voor omwonenden en weggebruikers. In combinatie met groene stroom is het nog duurzamer.

Ook interessant: