Buitenreclame Zwijndrecht

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Zwijndrecht

Bevindt jouw doelgroep zich in de regio Zwijndrecht en wil je jouw bedrijf of merk onder de aandacht brengen? Maak dan gebruik van de digitale billboards van Bereik. Bereik beschikt over vijf digitale billboards langs de belangrijkste wegen in de gemeente Zwijndrecht.  Deze billboards hebben een oppervlakte van 4m². 

Reclame in Zwijndrecht waarmee je echt opvalt

De billboards waarmee je digitaal kan adverteren in Zwijndrecht staan langs drukbezochte wegen, verspreid over de gehele gemeente. Hiermee heb jij kans om reclame te maken in Zwijndrecht op mooie locaties waarmee je eenvoudig, efficiënt en snel een groot publiek kunt bereiken. Onze vijf digitale billboards zijn wekelijks goed voor zo een 183.200 passanten.

Je advertentie wordt in Zwijndrecht per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van de herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Als je nog meer zichtbaarheid wilt creëren met jouw reclame in Zwijndrecht bespreken, neem je gerust contact op met ons. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Ontwerp voor je reclamebord nodig? Wij helpen graag!

Wil je ook graag digitaal adverteren op een reclamebord in Zwijndrecht? Maar heb je niet de juiste skills in huis om een reclame-uiting te maken. Of wil je jouw reclame-uiting laten finetunen, zodat je zeker weet dat deze echt impact maakt? Dan zit je met de ontwerpservice van Bereik goed! Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen reclame-uiting aan te leveren. Check hiervoor onze aanleverspecificaties.

Digitaal adverteren in Zwijndrecht: de mogelijkheden

In Zwijndrecht vind je op diverse plaatsen onze digitale billboards. De 5 locaties waarop jij kunt adverteren in Zwijndrecht zijn als volgt:

  • Brugweg (8m²)
  • Langeweg (8m²)
  • Laan van Walburg (4m²)
  • Molenweg (4m²)
  • Plantageweg (4m²)

 

Maak reclame in Zwijndrecht en bereik jouw doelgroep op een gerichte en efficiënte manier. Opvallen bij nóg meer passanten? Bekijk onze andere locaties in Zuid-Holland of andere provincies.

Wij helpen je graag met adverteren in Zwijndrecht

Wil jij ook adverteren in Zwijndrecht? Dan ben je bij Bereik aan het juiste adres. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in. Wij informeren en adviseren je dan graag over de mogelijkheden van digitaal adverteren in de gemeente Zwijndrecht en omstreken. Bekijk hier onze overige locaties.

Bekijk onze brandvideo