Zichtbaar Langs de N307 - Hoorn

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Hoorn

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Hoorn? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een digitaal billboard van maar liefst 48 m² langs de N307.

Gegarandeerd opvallen

Het betreft een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard langs de N307 te Hoorn, ook wel de Westfrisiaweg genoemd, zo’n 440.000 passanten.

Een advertentie langs de N307 wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn middels snelwegreclame. Het digitale billboards is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder van een reclamescherm mag verlangen.

Naast dit digitale billboards langs de N307, beschikt Bereik over nog zeven digitale billboards van 12m² in de gemeente Hoorn. Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Noord-Holland
  • 440.000 passanten per week langs de N307
  • Digitaal billboard van 48 m²
  • Scherm locatie:
    • N307 – Westfrisiaweg

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo