Voor gemeenten

Digitale borden van Bereik in jouw gemeente

Digitale buitenreclame groeit snel en veel gemeenten zijn al overgestapt naar deze variant van reclame maken. Wil jij jouw gemeente op een representatieve manier presenteren en hier digitale billboards plaatsen? Bereik helpt je hier graag bij.

Digitale buitenreclame is een ideaal medium om passanten/ inwoners en het bedrijfsleven binnen jouw gemeente te informeren. Daarnaast geeft het een boost voor de ondernemers die gebruik gaan maken van de digitale billboards.

De digitale billboards hebben een groot bereik, een hoge resolutie en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bereik heeft ervaring met de ontwikkeling van deze reclameobjecten en het plaatsingsproces langs drukbezochte wegen. 

Meer voordelen van digitale buitenreclame in jouw gemeente:

GEEN GEDOE, GEEN KOSTEN

Bereik neemt alles uit handen. Denk hierbij aan de investering, procedures, onderhoud en beheer. Daarbij kan de grafisch vormgever van Bereik de gewenste uitingen voor jouw gemeente maken die getoond worden op de digitale billboards.

MILIEUBEWUST

De digitale billboards zijn duurzaam, roestvast en bestaan uit 100% recyclebaar staal. In combinatie met groene stoom zijn de digitale billboards nog duurzamer. Er zijn geen drukkosten voor posters en er hoeft geen monteur heen en weer te rijden om reclame-uitingen te vervangen.

INGRIJPEN BIJ CALAMITEITEN

Amber alert, een gifwolk of een andere noodsituatie. Je informeert inwoners en passanten gemakkelijk en snel via de digitale billboards. Als gemeente kun je meteen ‘inbreken’ op het billboard en alle passanten aanspreken. Er zijn geen advertenties zichtbaar, alleen het noodbericht.

FACILITEER INWONERS EN ONDERNEMERS

De digitale billboards van Bereik kunnen worden ingezet om passanten, inwoners en het bedrijfsleven te informeren. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden die een digitaal billboard met zich meebrengt. Zo kan er achter op enkele schermen bijvoorbeeld een plattegrond of gratis Wifi-spot worden weergegeven.

Geen overlast

Verkeersveiligheid is belangrijk. Voor de gemeente, voor passanten en voor Bereik. Bij de plaatsing van de digitale billboards wordt de verkeersveiligheid altijd in acht genomen, net als de regels die hierbij komen kijken.

OPENBARE ORDE IN DE GEMEENTE

Bereik respecteert de openbare orde. Bij de uitingen, die worden getoond op de digitale billboards, wordt De Nederlandse Reclame Code, uitspraken van de Reclamecodecommissie en het college van B&W worden nageleefd. Bij twijfel overleggen wij altijd met gemeenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. We geven je graag meer informatie en denken met je mee.

Ook interessant: