Digitale borden van Bereik in uw gemeente

Onze belofte

Bereik inwoners & bezoekers

Direct contact onderhouden met alle passanten. Communiceren van evenementen, cultuur of nieuws. Alles kan vermeld worden.

alelsondercontrole2

U wordt ontzorgd

Een digitaal bord van Bereik communiceert met inwoners en bezoekers, vanaf uw computer aangestuurd. Bij calamiteiten direct noodinformatie zichtbaar en volledig initiatief.

Geen gedoe, geen kosten

Bereik neemt alles uit handen. Investering, procedures, onderhoud en beheer. Zelfs content en ontwerp kan Bereik regelen. Ook houdt Bereik altijd zicht op de borden. De gemeente kost het helemaal niets.

Ingrijpen bij calamiteiten

Amber alert, een gifwolk of welke noodsituatie ook. Altijd de hand aan de rode knop. Als gemeente kunt u meteen inbreken op het bord en alle passanten aanspreken. Geen advertenties zichtbaar, alleen uw bericht.

Innovatief, vooruitstrevend

Presenteer uw gemeente op een representatieve manier. Digitale buitenreclame groeit snel en veel gemeenten zijn al overgestapt. De digitale borden hebben veel bereik, een hoge resolutie en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Milieubewust

De digitale borden zijn duurzaam, roestvast en 100% recyclebaar staal. Graffiti hecht moeilijk, eenvoudig te reinigen. Geen gedrukte posters en geen monteur om uitingen te vervangen. In combinatie met groene stroom nog duurzamer.

Faciliteer inwoners en ondernemers

Er is gelegenheid achterop het bord voor een plattegrond en logo. Een Wifi-spot biedt mensen in de buurt gratis internet. Zeven van de negen uitingen zijn voor adverteerders. U bereik, zij ook bereik.

Geen overlast

Verkeersveiligheid is voor u belangrijk. Met een omloopsnelheid op de borden van minimaal 7 seconden wordt het verkeer niet afgeleid. Sensoren in het bord zorgen voor een passende lichtintensiteit.

Openbare orde in de gemeente

Bereik eist dat reclame-uitingen de openbare orde respecteren. De Nederlandse Reclame Code, uitspraken van de Reclamecodecommissie en het college van B&W worden nageleefd. Bij twijfel overleggen wij altijd met gemeenten.

Meer weten over de mogelijkheden voor gemeenten?