Zichtbaar in Rotterdam

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Rotterdam

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Rotterdam? Dat kan! Bereik beschikt hier namelijk over een digitaal billboard van 12 m², gelegen langs de drukbezochte Maasboulevard.

Gegarandeerd opvallen

Het digitale billboard is gevestigd op een mooie locatie waar snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek kan worden bereikt. Wekelijks bereikt het digitale billboard in Rotterdam langs de Maasboulevard 780.00 passanten.

Een advertentie wordt in Rotterdam minimaal 5.000 keer per week getoond en komt per loop 10 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. Het digitale billboard langs de Maasboulevard is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Naast dit digitale billboard, beschikt Bereik ook nog over een dubbelzijdig digitaal billboard langs de A20 ter hoogte van Rotterdam/ Spaanse Polder. Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  •  780.00 passanten per week langs de Maasboulevard in Rotterdam
  • Digitaal billboard van 12 m²
  • Scherm locatie:
    • Maasboulevard te Rotterdam

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo