Zichtbaar in Ridderkerk

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Ridderkerk

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Ridderkerk? Dat kan! Bereik beschikt over vier digitale billboards van 8 m² in de gemeente Ridderkerk. 

Gegarandeerd opvallen

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen in Ridderkerk. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Drie van de vier digitale billboards zijn te vinden langs de Donkerslootweg. Het vierde billboard staat langs de Populierenlaan. Wekelijks bereiken deze vier digitale schermen samen zo’n 380.000 passanten.

Advertenties worden telkens 6 seconden vertoond. Als adverteerder ben je iedere twee minuten minimaal één keer zichtbaar per scherm Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Maatschappelijk verantwoord

De digitale billboards in Ridderkerk hebben tussen 01.00 uur en 05.00 uur een helderheid van 0%. Dit houdt in dat de uitingen niet worden vertoond gedurende deze uren met een minimaal aantal passanten. Met het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen in het achterhoofd, is dit in overleg met de gemeente besloten.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze expertise? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Samen maken we doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
 • Provincie: Zuid-Holland
 • 380.000 passanten per week in Ridderkerk
 • Billboards van 8 m²
 • 4 digitale billboards aanwezig
 • Scherm locaties:
  • Donkerslootweg t.h.v. Voorzand
  • Donkerslootweg inkomend en uitgaand t.h.v. Havenstraat
  • Populierenlaan

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo