Buitenreclame in Dordrecht

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Dordrecht

Adverteren langs de drukbezochte Mijlweg in Dordrecht? Maak dan gebruik van ons digitale billboard en bereik op een snelle en eenvoudige manier jouw doelgroep. Met dit digitale billboard van maar liefst 24 m² bereik je wekelijks ruim 246.000 passanten.

Wordt gezien met adverteren in Dordrecht

Met buitenreclame in Dordrecht val je pas echt op! Ons digitale billboard langs de Mijlweg hangt aan de gevel van de Koninklijke van der Wees Groep en is maar liefst 24m² groot.  Dit maakt het een onmisbaar element voor jou marketingcampagne in deze gemeente. Jouw advertentie wordt minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconde voorbij. Ook bieden wij de mogelijkheid om nóg vaker zichtbaar te zijn op dit billboard. Meer weten? Neem dan vrijblijvend  contact met ons op.

Val het meeste op in Dordrecht

Adverteren in Dordrecht kan op diverse manieren, maar met de digitale buitenreclame van Bereik val je pas echt op. Dit scherm is niet alleen gevestigd op een drukke locatie, maar ook door de led verlichting val je nog eens extra goed op. Het scherm krijgt hierdoor een hogere attentiewaarde en is ook in de nacht en tijdens regenachtige of bewolkte dagen goed zichtbaar zonder overlast te veroorzaken. 

Ook reclame maken in Dordrecht?

Wil jij graag adverteren in Dordrecht, maar heb je geen grafisch vormgever in huis? Maak dan gebruik van onze ontwerpservice. Onze ervaren vormgevers helpen je graag met ontwerpen van een sterke advertentie passend bij jouw marketing en huisstijl elementen. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Check hiervoor onze aanleverspecificaties.

Dordrecht lichtmastreclame informatie op een rij

  • Provincie: Zuid-Holland
  • 246.000 passanten per week in Dordrecht
  • 1 digitaal billboard van 24 m²
  • Scherm locatie:
    • Mijlweg, aan de gevel van de Koninklijke Van der Wees Groep

Val ook op in Dordrecht met Bereik

Wil je precies weten wat er mogelijk is met een digitaal billboard? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo