ZICHTBAAR
IN Dordrecht

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0002_Dordrecht_-_Mijlweg

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0001_Dordrecht_-_Mijlweg_02

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0000_Dordrecht_-_Mijlweg_Landrover

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Dordrecht

In Dordrecht kunt u adverteren op een digitaal billboard van 24 m² langs de Mijlweg. Gebruik van dit digitale scherm is beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

Maak indruk
op groot formaat

Het digitale billboard in Dordrecht hangt langs een drukbezochte plek. Hierdoor is het een mooie plek om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het billboard in Dordrecht is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan