Zichtbaar in Dordrecht

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Dordrecht

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Dordrecht? Dat kan! Bereik beschikt hier namelijk over een digitaal billboard van 24 m².

Gegarandeerd opvallen

Het digitale billboard is gevestigd langs een drukbezochte weg. Dit maakt het een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard in Dordrecht 246.166 passanten.

Een advertentie wordt in Dordrecht minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 246.166 passanten per week in Dordrecht 
  • 1 digitaal billboard van 24 m²
  • Scherm locatie:
    • Mijlweg, aan de gevel van de Koninklijke Van der Wees Groep 

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo