ZICHTBAAR
IN Dordrecht

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0002_Dordrecht_-_Mijlweg

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0001_Dordrecht_-_Mijlweg_02

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Foto_Dordrecht_Mijlweg__0000_Dordrecht_-_Mijlweg_Landrover

Locatie: Dordrecht - Mijlweg

Formaat: 24M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Dordrecht

Het is in Dordrecht nu mogelijk om te adverteren op het nieuwe 24M² digitale reclamescherm aan de Mijlweg. Het scherm is digitaal en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak indruk
op groot formaat

Digitale buitenreclame groeit. Bij Bereik zien we dat en onze adverteerders ervaren het. Gemeenten en adverteerders door heel Nederland maken de overstap naar het beste digitale product in de buitenreclame.

Draadloos, online en onbeperkt de mogelijkheid om te wisselen van content. Met de moderne mogelijkheden van onze digitale borden kunt u ongekend actueel zijn in uw communicatie.

 

Bereik biedt een modern product, volledig passend bij de wensen en eisen van een dynamische omgeving. Hoog tijd om zelf voor het nieuwe adverteren te kiezen. Zien wat u tot nu toe heeft gemist? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij zorgen dat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden.

Gegarandeerd
opvallen

Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten. 

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan