Buitenreclame in Dordrecht

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Dordrecht

Buitenreclame in Dordrecht is dé manier om op efficiënte wijze jouw doelgroep te bereiken binnen deze gemeente. Bereik beschikt namelijk over een mooi digitaal billboard op een goede locatie langs een drukbezochte weg. Wil jij gezien worden in en rondom deze gemeente? Dan is lichtmastreclame in Dordrecht een snelle en eenvoudige manier om veel mensen met jouw bedrijf kennis te laten maken. Met onze reclameborden bereiken we namelijk dagelijks vele duizenden passanten.

Het digitale billboard van 24 m² in Dordrecht is gevestigd langs een drukbezochte weg, de Mijlweg. Dit maakt het een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt het digitale billboard in Dordrecht 246.166 passanten.

Een advertentie wordt in Dordrecht minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn met buitenreclame in Dordrecht.

Wordt gezien met buitenreclame in Dordrecht

Buitenreclame in Dordrecht valt op. Wil je adverteren in Dordrecht, dan is het digitale billboard langs de Mijlweg een goede keuze. Het billboard hangt aan de gevel van de Koninklijke van der Wees Groep. Hier rijden passanten regelmatig voorbij en zien zij geregeld jouw buitenreclame advertentie in Dordrecht.

Het opvallendste van de reclameborden in Dordrecht

Het digitale billboard van Bereik is het opvallendste van alle reclameborden in Dordrecht. Het digitale billboard is niet alleen gevestigd op een drukke locatie, door de led verlichting valt jouw buitenreclame in Dordrecht ook nog eens extra goed op. Het scherm krijgt hierdoor een hogere attentiewaarden en is ook in het donker en in de regen goed zichtbaar zonder overlast te veroorzaken. Is jouw doelgroep aanwezig in deze regio? Dan kun je het beste kiezen voor de digitale variant van reclameborden in Dordrecht.

Hoe maak ik reclame in Dordrecht?

Bereik helpt je graag met reclame maken in Dordrecht via de digitale billboards en denkt dan ook graag mee over de mogelijkheden die het beste bij jou organisatie en marketing- en communicatiedoelstellingen passen. Heb je geen grafisch vormgever in huis? Geen probleem. Onze ervaren vormgevers helpen je graag met het digitaal adverteren in Dordrecht. In overleg stellen we een advertentie op waar jij blij van wordt en die past bij de reclameborden langs de weg in Dordrecht. Bovendien is de advertentie makkelijk en snel aan te passen wanneer de situatie daar om vraagt. Zo maak jij flexibel reclame in Dordrecht.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 246.166 passanten per week in Dordrecht 
  • 1 digitaal billboard van 24 m²
  • Scherm locatie:
    • Mijlweg, aan de gevel van de Koninklijke Van der Wees Groep 

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo