Buitenreclame Prinsenbeek

Ontvang vrijblijvend informatie
over adverteren in Prinsenbeek

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Prinsenbeek? Dat kan! Bereik beschikt hier namelijk over twee digitale billboards van 4 m², gevestigd langs de Backer en Ruebweg en de Valdijk.

Opvallen middels reclameborden in Prinsenbeek

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de twee digitale billboards in Prinsenbeek 155.653 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties. 

Adverteren Prinsenbeek: locatie informatie

 
  • Provincie: Noord-Brabant
  • 155.653 passanten per week in Prinsenbeek
  • Billboards van 4 m²
  • 2 digitale billboards aanwezig
  • Scherm locaties:
    • Backer en Ruebweg
    • Valdijk

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo