ZICHTBAAR
IN Prinsenbeek

Prinsenbeek – Valdijk 4M²

Locatie: Prinsenbeek - Valdijk

Formaat: 4M²

Prinsenbeek – Backer en Ruebweg

Locatie: Prinsenbeek - Backer en Ruebweg

Formaat: 4M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Prinsenbeek

U kunt in Prinsenbeek adverteren op het digitale billboard van 4M² aan de Valdijk. Het scherm beschikt over de modernste mogelijkheden op het gebied van digitale buitenreclame. Binnenkort plaatsen we in Prinsenbeek een tweede digitaal billboard aan de Backer en Ruebweg.

Vraag hierboven vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

De digitale billboards in Prinsenbeek zijn 4M², opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locatie rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan