ZICHTBAAR
IN ALBLASSERDAM

De Helling

Locatie: De Helling

Aantal passanten per week: 153.000
Formaat: 8m2

Edisonweg Sportvelden

Locatie: Edisonweg 1 (Sportvelden)

Aantal passanten per week: 85.000
Formaat: 8m2

Edisonweg Total

Locatie: Edisonweg 2 (Total)

Aantal passanten per week: 80.000
Formaat: 8m2

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Alblasserdam

In Alblasserdam kunt u adverteren langs de Helling en aan de Edisonweg ter hoogte van het Total tankstation en de Sportvelden. De reclameobjecten zijn 8M² en zichtbaar voor een hoog aantal wekelijkse passanten.

Vraag vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

De digitale billboards in Alblasserdam zijn groot (8M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan