Zichtbaar in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over twee digitale schermen van 12 m². Het betreft een dubbelzijdig billboard langs de Eerste Tochtweg.

Gegarandeerd opvallen

Het digitale billboard staat langs een drukbezochte weg in deze gemeente. Dit maakt het een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de twee digitale schermen in Nieuwerkerk aan den IJssel zo’n 414.000 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal scherm minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 414.000 passanten per week in Nieuwerkerk aan den IJssel
  • Billboards van 12 m²
  • 2 digitale billboards aanwezig
  • Scherm locaties:
    • Eerste Tochtweg inkomend
    • Eerste Tochtweg uitgaand

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo