ZICHTBAAR
IN Wassenaar

Locatie_Zijdeweg_2

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Locatie_Zijdeweg_4

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Billboard Wassenaar, Zijdeweg

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Wassenaar

In Wassenaar kunt u adverteren op het digitale billboard aan de Zijdeweg (ter hoogte van Hotel van der Valk). Het billboard is groot (8M²), zichtbaar voor een hoog aantal wekelijkse passanten en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame.

Vraag vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

Het digitale billboard in Wassenaar is groot (8M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

De mogelijkheden van digitale buitenreclame verhogen de attentiewaarde van uw campagne. Maak bijvoorbeeld gebruik van hoge kwaliteit beelden of animaties, wissel onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie tijdens uw campagne of kies voor uw eigen beheer via ons webportaal. Alle ingrediënten om gegarandeerd op te vallen bij uw doelgroep.

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan