ZICHTBAAR
IN Wassenaar

Locatie_Zijdeweg_2

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Locatie_Zijdeweg_4

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Billboard Wassenaar, Zijdeweg

Locatie: Zijdeweg

Formaat: 8M²

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Wassenaar

In Wassenaar kunt u adverteren op een digitaal billboard van 8 m². Het billboard is te vinden langs de Zijdeweg, ter hoogte van het Van der Valk Hotel. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

Het digitale billboard in Wassenaar staat op drukbezochte locaties. Hierdoor is het een mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het digitale billboard in Wassenaar is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan