Buitenreclame in Roosendaal

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roosendaal

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Roosendaal? Dat kan! Bereik beschikt over verschillende buitenreclame mogelijkheden in Roosendaal, verspreid over drukke wegen binnen de gemeente.  Dat maakt de reclameborden langs de weg in Roosendaal een interessante optie om je merk of product kenbaar te maken. Wil je meer informatie over de buitenreclameborden in Roosendaal? We vertellen je graag meer!

Waarom buitenreclame in Roosendaal

Roosendaal is een grote en drukke stad die elke dag veel verkeer trekt vanuit de stad en de ruime omgeving. Dit maakt buitenreclame in Roosendaal erg interessant. Bevindt jouw potentiële klant zich bijvoorbeeld voornamelijk in Noord-Brabant, vlak onder de grote rivieren? Dan is Roosendaal een waardevolle locatie voor buitenreclame.

Onze verschillende reclameborden in Roosendaal

Wij beschikken over zes digitale bilboards van ieder 8 m2. Onze reclameborden in Roosendaal bevinden zich op de volgende locaties: Borchwerf, Burgemeester Schneiderlaan, Oostpoort, Westpoort, Zuidpoort Afrit en Zuidpoort Oprit. Wekelijks bereiken de zes digitale billboards in Roosendaal 745.000 passanten. Een advertentie op een digitaal billboard in Roosendaal wordt minimaal 5.600 keer per week getoond per scherm en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. 

We hebben niet alleen deze zes reclameborden, Roosendaal ligt aan de A17, waar Bereik beschikt over een dubbelzijdige digitale reclamemast van 70 m2. Heb je interesse in een lichtmastreclame langs de snelweg van Roosendaal? Lees hier dan meer over adverteren langs de A17.

Reclame in Roosendaal extra aantrekkelijk maken

Niet alleen de locatie van belang: een buitenreclame moet er natuurlijk ook aantrekkelijk uitzien. Zo valt jouw merkuiting extra goed op en blijft hij beter hangen bij de voorbijganger. Bovendien maakt de reclame Roosendaal zo ook een stukje mooier. Bij Bereik hebben we uitgebreide expertise in het ontwikkelen van goedwerkende buitenreclame. Met onze ontwerpservice ontwikkelen we makkelijk een doeltreffende advertentie voor jouw reclame in Roosendaal.

Liever zelf iets aanleveren? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hiervoor onze aanleverspecificaties.

Locatie informatie op een rij

 
 • Provincie: Noord-Brabant
 • 745.000 passanten per week in Roosendaal
 • Billboards van 8 m²
 • 6 digitale billboards aanwezig
 • Scherm locaties:
  • Borchwerf
  • Burgemeester Schneiderlaan
  • Oostpoort
  • Westpoort
  • Zuidpoort Afrit
  • Zuidpoort Oprit

We helpen jullie graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo