Zichtbaar in wormerveer

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Wormerveer

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Wormerveer? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over twee digitale schermen van elk 34 m², gevestigd in Wormerveer langs de N246.

Gegarandeerd opvallen

De twee digitale billboards staan langs de drukbezochte N246, op grond van Shoppingcenter Noorderveld. Dit object bestaat aan beide kanten uit een drieluik met een onderverdeling van zowel geprinte als digitale reclame. De bovenste en onderste vlakken (print) blijven in het beheer van Shoppingcenter Noorderveld. De middelste digitale schermen aan beide zijden vallen onder het beheer van Bereik. De schermen hebben beide een formaat van maar liefst 34 m² en bereiken wekelijks 450.000 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal scherm minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wil jij graag adverteren maar heb je geen grafisch vormgever in huis? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Noord-Holland
  • 450.000 passanten per week in Wormerveer
  • Billboards van 34 m²
  • Twee digitale billboards aanwezig
  • Scherm locaties:
    • N246 richting Alkmaar
    • N246 richting Amsterdam

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo