Hoek en Blok blijft onder de aandacht door digitale buitenreclame
Hoek en Blok zichtbaar aandacht in Barendrecht

HOEK EN BLOK BLIJFT ONDER DE AANDACHT DOOR DIGITALE BUITENRECLAME

In 2018 nam Hoek en Blok de stap om haar zichtbaarheid te vergroten en meer naamsbekendheid te genereren door de inzet van digitale buitenreclame. De organisatie vertelt ons waarom ze hiervoor hebben gekozen en hoe ze het adverteren op de digitale billboards van Bereik ervaren.

Drie jaar geleden was Hoek en Blok zich aan het oriënteren op het gebied van (digitale) buitenreclame. Toen de toenmalig directeur in contact kwam met Bereik, besloten zij te gaan adverteren op het digitale billboard van 80 m² langs de A15. Nog steeds is Hoek en Blok zichtbaar langs de A15, maar ook langs de Kilweg in Barendrecht kom je de onderneming tegen op een digitaal billboard van Bereik.

‘Bereik liet ons vorige jaar weten dat er nieuwe digitale billboards werden geplaatst in Barendrecht,’ geeft Ad Riebergen aan, voorzitter directie bij Hoek en Blok. ‘Gezien Barendrecht het gebied is waar wij onze naamsbekendheid verder willen verhogen, was de keuze om ook hier te adverteren simpel.’

‘We krijgen leuke reacties op onze digitale buitenreclame campagne. Resultaten zijn lastig meetbaar, maar het heeft ons in ieder geval een nieuwe klant opgeleverd’.

Hoek en Blok is zichtbaar langs de A15 - Snelwegreclame

Hoek en Blok wil door de inzet van digitale buitenreclame in the picture en top of mind blijven bij hun doelgroep, zodat potentiële klanten aan de organisatie denken wanneer zij op zoek zijn naar een adviseur. Ad geeft aan dat het meten van digitale buitenreclame niet altijd gemakkelijk is, maar dat het hen in ieder geval, voor zover zij weten, een nieuwe klant heeft opgeleverd.

Er is altijd iemand beschikbaar

‘De samenwerking met Bereik verloopt prima. Als we een nieuwe advertentie snel willen plaatsen of ondersteuning nodig hebben bij een campagne, dan is er altijd iemand beschikbaar om ons hierbij te helpen of dit voor ons te regelen,’ aldus Ad.

‘De ondersteuning en het meedenken van Bereik ervaren wij als prettig'.

EIGEN CONTROLE OVER JE CAMPAGNE

Als Partner van Bereik kan Hoek en Blok ook zelf hun eigen campagnes inplannen en beheren via onze online portal MijnBereik. Hoek en Blok heeft hier in het verleden gebruik van gemaakt, maar schakelt tegenwoordig de hulp in van de medewerkers van Bereik.

‘We komen hier door tijdgebrek simpelweg niet altijd aan toe. Hier gaat wel weer verandering in komen, want het is toch handig en leuk om je campagne zelf te kunnen beheren,’ sluit Ad af.

Er gaat niets buiten Bereik

Wil jij net als Hoek en Blok je zichtbaarheid vergroten en werken aan je naamsbekendheid door middel van digitale buitenreclame? Laat het ons weten! Bereik beschikt over ruim 80 digitale billboards. Van Hoorn tot Terneuzen en van Wassenaar tot Breda. Zo zijn er altijd digitale billboards waarmee jij je doelgroep kunt bereiken.

Neem contact met ons op via de website, bel naar: 010 – 503 00 29 of kom in contact door te mailen naar: info@bereik.nl.

Meer Klantverhalen lezen?