Bereik steekt handen uit de mouwen voor het Ronald McDonald Kinderfonds
Bereik steekt de handen uit de mouwen Ronald Mc Donald Kinderfonds

Bereik is een maatschappelijk betrokken bedrijf dat veel waarde hecht aan het ondersteunen van verschillende organisaties of initiatieven. Deze maand hebben een aantal van onze collega’s de handen uit de mouwen gestoken (letterlijk) in de keuken van het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam.

Een thuis voor gezinnen met zieke kinderen

De Ronald McDonald Huizen bieden een veilige en rustgevende plek voor gezinnen, zodat zij dichtbij hun kind kunnen zijn tijdens een moeilijke periode. Als bedrijf, club of school kan ook jij een verschil maken voor deze gezinnen.

Onze betrokkenheid bij het Ronald McDonald Kinderfonds

Bereik heeft onlangs het diner verzorgd voor de gezinnen die verblijven in het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam. Met behulp van de vaste vrijwilligers hebben wij een Mexicaans buffet verzorgd dat gelukkig goed in de smaak is gevallen. Als afsluiter heeft Home of Recruitment hun steentje bijgedragen met het dessert in de vorm van heerlijke koeken van het Koekenmannetje. Wij kijken terug op een mooie avond en zijn blij dat wij deze gezinnen op deze manier mochten ontzorgen.

Inspireren en motiveren

Uiteraard wordt het te alle tijden gewaardeerd wanneer bedrijven financiële steun bieden aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar ook jouw tijd en expertise zijn altijd welkom. Buiten het feit dat ons team dit met veel plezier en liefde heeft geïnitieerd, hopen wij ook andere bedrijven en organisaties te inspireren om hetzelfde te doen.

Ook iets betekenen als bedrijf?

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook iets voor deze gezinnen betekenen? Lees hier meer over op Help met elkaar | Kinderfonds.