Buitenreclame in Capelle aan den IJssel

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Capelle aan den IJssel

Wil je jouw bereik gemakkelijk vergroten in de gemeente Capelle aan den IJssel? Maak dan gebruik van de billboards van Bereik. Wij beschikken over vier digitale reclameborden van maar liefst 12 m², langs de belangrijkste wegen in deze gemeente.  Deze digitale reclameborden staan op drukbezochte plekken, waar dagelijks ongeveer 1.400.000 passanten voorbij komen. Zo vestig je op eenvoudige manier de aandacht op jouw bedrijf. 

Reclame in Capelle aan den IJssel: wordt écht gezien

In Capelle aan den IJssel staan 4 digitale billboards van 12m² langs drukbezochte wegen, verspreid over de gehele gemeente. Hiermee heb jij de mogelijkheid om reclame te maken op mooie locaties waarmee je snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek kan bereiken. Deze vier digitale billboards in Capelle aan den IJssel zijn wekelijks goed voor zo een 1.400.000 passanten.

Jouw advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Ontwerp voor je reclamebord nodig? Wij helpen graag!

Wil je ook graag adverteren op een reclamebord in Capelle aan den IJssel, maar heb je geen grafisch vormgever in huis?
Maak dan gebruik van de ontwerpservice van Bereik! Samen maken we doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen reclame-uiting aan te leveren. Check hiervoor onze aanleverspecificaties.

Adverteren in Capelle aan den IJssel: de mogelijkheden

  • Provincie: Zuid-Holland
  • 1.400.000 passanten per week in Capelle aan den IJssel
  • 4 billboards van 12 m²
  • Scherm locaties:
    • Abram van Rijckevorselweg inkomend en uitgaand
    • Capelseweg inkomend en uitgaand


Opvallen bij passanten doe je in Capelle aan den IJssel met een digitaal reclamebord van Bereik. Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere locaties in Zuid-Holland te adverteren.

Ook adverteren in Capelle aan den IJssel?

Wil je ook graag adverteren in Capelle aan den IJssel? Dan zit je bij Bereik helemaal goed. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden van digitaal adverteren in de gemeente Capelle aan den IJssel en omstreken. Bekijk hier onze overige locaties.

Bekijk onze brandvideo