Zichtbaar in Capelle aan den IJssel

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Capelle aan den IJssel

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Capelle aan den IJssel? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over vier digitale billboards van 12 m², gevestigd langs de Abram van Rijckevorselweg en de Capelseweg.

Gegarandeerd opvallen

De digitale billboards staan langs drukbezochte wegen. Dit maken het mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de vier digitale billboards in Capelle aan den IJssel 1.400.000 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wie maakt jouw reclame-uiting? Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 1.400.000 passanten per week in Capelle aan den IJssel
  • Billboards van 12 m²
  • 4 digitale billboards aanwezig
  • Scherm locaties:
    • Abram van Rijckevorselweg inkomend en uitgaand
    • Capelseweg inkomend en uitgaand

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo