Bereik organiseert circuitdag voor partners

De Gold Experience

Omdat wij veel waarde hechten aan de samenwerkingen met onze partners, hebben wij op 2 maart een circuitdag georganiseerd. Deze circuitdag vond plaats op niets minder dan Circuit Zandvoort, gelegen aan de Nederlandse kust.

Tijdens dit evenement hebben onze klanten de souplesse van de Porsche, de brute kracht van de Lamborghini, het gedistingeerde van de Alpine en de brul van de Ferrari zelf mogen ervaren. Deze informele setting heeft ervoor gezorgd dat onze relaties zijn versterkt en er onderling mooie contacten zijn gelegd.Een programma op snelheid

Wij zijn deze dag gestart met een briefing onder het genot van een verzorgde lunch. Na deze lunch is de groep verdeeld over twee teams, welke het tegen elkaar op mochten nemen in verschillende competities. Zo werd het reactievermogen getest tijdens de slalomcompetitie (een vast onderdeel van de coureuropleiding) en kregen alle deelnemers hierna de mogelijkheid om te rijden in verschillende snelle sportauto’s en racewagens. 

 

Circuitdag 2023_partners van BereikDe winnaars van de Bereik circuitdag 2023

Bij een circuitdag hoort uiteraard ook een winnaar. Thomas Bakker van Sales Recruiters heeft zijn tegenstanders verslagen met de snelste tijd en bemachtigde hiermee de Gold Experience beker. Twan Kalkman van Kalkman slapen en wonen volgde hem op de tweede plaats en Bjorn Remmerswaal van BR Media Productions werd derde.


Een unieke spannende ervaring

Na een dag vol spannende activiteiten is het natuurlijk ook belangrijk om te ontspannen. Daarom hebben wij deze dag afgesloten met een gezellige borrel. Dit gaf ons niet alleen de mogelijkheid om deze mooie ervaring met elkaar te delen, maar ook om nieuwe contacten te leggen en huidige relaties te versterken. Wij kijken dan ook terug op een geslaagd evenement en bedanken onze partners voor hun enthousiaste deelname.

 

Een fijne samenwerking

Deze circuitdag is ons aangeboden door Race Planet Bleekemolens. Momenteel adverteren zij op onze billboards met een campagne waarmee zij extra naamsbekendheid willen genereren en hun mogelijkheden onder de aandacht willen brengen. Wij bedanken Race Planet voor deze prettige samenwerking.

Ook een campagne starten?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van digitale buitenreclame? Laat het ons weten en we denken graag met je mee.