Afscheid billboards Maasboulevard en Alkemadelaan

Graag willen wij jullie informeren dat we als organisatie hebben besloten afscheid te nemen van onze billboards langs de Alkemadelaan in Roelofarendsveen en langs de Maasboulevard in Rotterdam. Deze beslissing is genomen om verschillende redenen die we in dit nieuwsbericht verder zullen toelichten.

Alkemadelaan in roelofarendsveen

Wat betreft de billboards langs de Alkemadelaan in Roelofarendsveen, hebben we besloten om onze aanwezigheid op deze locatie te heroverwegen. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van ons aanbod om ervoor te zorgen dat de adverteerders hun doelgroep op de meest effectieve manier bereiken.

maasboulevard in rotterdam

Voor wat betreft ons billboard langs de Maasboulevard in Rotterdam, hebben we helaas geen andere keuze dan deze locatie uit ons portfolio te verwijderen. Het gebouw waarop het billboard is bevestigd, zal worden gesloopt, waardoor het niet langer mogelijk is om op deze locatie te adverteren.

Nieuwe locaties

Hoewel we afscheid nemen van deze twee locaties, willen we benadrukken dat ons streven naar groei en innovatie onverminderd voortduurt. We blijven ons portfolio uitbreiden en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en boeiende locaties om onze aanwezigheid te versterken. Blijf onze website in de gaten houden voor de laatste updates over nieuwe toevoegingen aan ons portfolio en andere spannende ontwikkelingen.

We willen onze klanten bedanken voor de voortdurende steun en het vertrouwen in Bereik. Heb je  vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer nieuws lezen?