Naamsbekendheid vergroten?

Maak impact met Digitale buitenreclame 

Wanneer je graag je naamsbekendheid wilt vergroten is Bereik de ideale partner. Met een veelvoud aan mogelijkheden voor goed zichtbare reclame in de buitenruimte weet je zeker dat jouw bericht of boodschap gezien wordt door een groot deel van je doelgroep. Op deze pagina gaan we in op de redenen waarom Bereik de juiste partner is om jouw naamsbekendheid te vergroten, dus lees vooral verder.

Bij Bereik voorzien we onze klanten van uitstekende zichtbaarheid in de buitenruimte middels digitale LED schermen met ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je jouw eigen ontwerp zelf op de billboards plaatsen of gebruik maken van de ontwerpservice van Bereik zodat jij achterover kunt leunen. Jouw naamsbekendheid vergroten was nog nooit zo makkelijk.

WELKE MOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

Buitenreclame is een prima medium om je naamsbekendheid mee te vergroten. We bieden hier verschillende opties en mogelijkheden voor. De belangrijksten daarvan zijn:

 • Billboards
  Verspreid langs de drukke (snel)wegen van Nederland staan onze digitale billboards. De billboards verschillen van grootte, afhankelijk van de locatie. De LED borden die we gebruiken zijn dynamisch en maken dat een statische boodschap tot het verleden behoort. Zo valt jouw bericht nog meer op en gaat je naamsbekendheid er steeds verder op vooruit.

   

 • Abri’s
  Bereik biedt naast de billboards ook LED abri’s aan die ingezet kunnen worden om naamsbekendheid te vergroten. Door de juiste locaties te kiezen werf je  naamsbekendheid op de plekken waar dit voor jouw het belangrijkst is. Dit betekent dat je een groot effect bereikt met relatief weinig kosten of moeite.

 • Ontwerpservice
  Met onze handige ontwerpservice hoef je een ontwerp niet meer zelf te maken. We maken jouw ontwerp geschikt voor ieder reclameobject dat je bij Bereik kunt boeken en zorgen voor een mooie campagne. Je houdt controle door enkele revisierondes die bij ieder ontwerp van toepassing zijn. Zo is het resultaat altijd naar tevredenheid.

 • MijnBereik
  Binnen onze klantomgeving Mijnbereik kun je zelf nieuwe ontwerpen uploaden en aanpassen wanneer dat uitkomt. Zo ontstaat de mogelijkheid om snel in te spelen op specifieke situaties wanneer dat voor jou van belang is. Zo ben je zelf in control over je reclamecampagne.

Waarom kiezen voor Bereik?

Wanneer je gebruikmaakt van de dienstverlening van Bereik om je  naamsbekendheid te vergroten, zijn er verschillende voordelen waar je van profiteert. Hieronder vind je enkele goede redenen om te kiezen voor Bereik!

 • Groot bereik, gericht op jouw doelgroep
  Door de veelvoud aan reclamemogelijkheden is het mogelijk om te kiezen voor een ontzettend groot bereik, of juist voor een groot bereik op een specifieke locatie of bij een bepaalde doelgroep.

 • Altijd zichtbaar
  Onze reclamemogelijkheden springen allemaal in het oog. Dit betekent dat wanneer je hier gebruik van maakt, je altijd zichtbaar bent! Dit levert ontzettend veel extra bereik op.

 • Flexibel
  De manier waarop wij jouw campagnes en berichten inzetten is flexibel. Je kunt dit tussentijds wijzigen en aanpassen naar wens. Wanneer je daar zelf niet helemaal uitkomt staan we uiteraard voor je klaar om je bij te staan met raad en daad. Heb je bijvoorbeeld een korte actie, dan kun je onze billboards ook tijdelijk inzetten.

 • Zelf je campagne plaatsen
  Middels de Mijnbereik omgeving kun je zelf je berichten en campagnes online zetten, waardoor je extra snel kunt inspelen op actualiteiten of gebeurtenissen. Bovendien scheelt dit in tijd en kosten, aangezien er geen partij tussen zit. Desgewenst kan ook jouw reclamebureau dit voor je oppakken in dezelfde omgeving.

 • Gebruikmaken van kansen
  Omdat je zelf jouw boodschap kunt plaatsen en aanpassen maakt je, zoals al even werd aangestipt, gemakkelijk gebruik van kansen die je ziet. Je bepaald zelf wanneer je welke berichten plaatst en hoe vaak deze bijvoorbeeld wisselen. Zo wordt buitenreclame zeer dynamisch.

 • Samenwerken met de lokale markt
  Vanuit samenwerkingen met gemeenten en kennis van de lokale markt zijn we ook bekend met jouw klanten en doelgroepen. Daarom zijn onze billboards zeer goed geschikt voor niet commerciële boodschappen met bijvoorbeeld maatschappelijke waarde. We trekken altijd de juiste aandacht.

 • Duurzaam
  Geen papier, zeer duurzame LED lampen en een geschikte lichtintensiteit die overlast voor omwonenden en weggebruikers voorkomt maar toch opvalt. Zo dragen we ons steentje bij en verminderen we onze impact op het milieu.

Daarom kies jij voor Bereik

Zou je graag de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie willen vergroten? We hopen dat je nu inziet waarom Bereik daar de ideale partner voor is. We vertellen je graag nog meer over de reclamemogelijkheden en diensten die we u kunnen bieden. Neem daarvoor gerust contact met ons op of vraag meteen een offerte aan via de website. We helpen je dan met veel plezier verder met het bereiken van uw doelen op het vlak van naamsbekendheid!