Naamsbekendheid vergroten

Maak impact met Digitale buitenreclame 

De perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten is digitale buitenreclame. Doordat jouw boodschap zichtbaar is op een groot scherm voor alle passanten op drukbezochte locaties, krijgt jouw bedrijf op korte termijn veel meer bekendheid.

Bereik is een ideale partner op het gebied van reclame via led-schermen. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van reclameboodschappen op digitale borden in heel Nederland. Onze borden staan op strategisch gekozen plaatsen waar jouw doelgroep voorbij komt. Zodat jouw boodschap exact op de juiste plek terecht komt. Met Bereik is het eenvoudig om je merkbekendheid te vergroten.

Naamsbekendheid vergroten doe je zo!

Er zijn veel verschillende manieren om je naamsbekendheid te vergroten. Een van de meest effectieve manieren is adverteren via digitale schermen. Ook hier zijn weer meerdere mogelijkheden. Zo heeft Bereik een aantal reclamemasten tot haar beschikking, onder andere langs snelwegen als de A4, A20, A15 en de A17. Samen bereiken deze schermen duizenden passanten per dag.

Daarnaast hebben wij billboards staan op verschillende drukbezochte locaties binnen gemeenten om jouw bedrijf een hoge naamsbekendheid te geven. Alleen al in de gemeente Breda hebben wij 11 digitale billboards om jouw boodschap op te projecteren met een wekelijks bereik van meer dan 1,5 miljoen passanten. Daarnaast hebben wij nog vele billboards en abri’s met led-verlichting die jij kunt gebruiken om jouw naamsbekendheid te vergroten.

Naamsbekendheid: jouw bedrijf on top of mind

Naamsbekendheid is voor ieder bedrijf van groot belang. Zorg dat jouw bedrijfsnaam top of mind is bij jouw doelgroep. Zodat zij aan jou denken wanneer ze een specialist nodig hebben. Hoe je je naamsbekendheid kunt vergroten? Met de kracht van herhaling. Doordat passanten meerdere malen jouw boodschap voorbij hebben zien komen op een van de digitale billboards, zullen ze sneller aan je denken. Wij ondersteunen je bij het ontwerpen van de juiste boodschap. Onze ontwerpservice zorgt voor een mooie reclamecampagne zodat jouw naamsbekendheid snel groeit.

Naamsbekendheid creëren heeft veel voordelen

Voor wie naamsbekendheid wil creëren, heeft Bereik veel voordelen. Zo heb je gegarandeerd een groot bereik op een specifieke locatie die is afgestemd op jouw doelgroep. Reclame via digitale schermen is altijd zichtbaar, zowel overdag als ’s nachts. Dit is een optimale manier van adverteren om een hoge naamsbekendheid te creëren.

Jouw boodschap is flexibel in te zetten. Je plaatst namelijk zelf je campagne via de Mijnbereik-omgeving. Verandert je situatie of wil je inspelen op de actualiteiten of het weer? Verander dan jouw boodschap snel en gemakkelijk. Bovendien is adverteren via digitale borden een duurzame manier van reclame maken. De led-lampen gaan lang mee en de lichtintensiteit van de borden is zo afgesteld dat er geen overlast is voor omwonenden en weggebruikers. En je bespaart druk- en transportkosten. 

We helpen je graag om naamsbekendheid te creëren.