Outdoor reclame: outdoor adverteren doe je met Bereik

Maak impact met outdoor reclame van Bereik

Outdoor reclame, dat ook wel buitenreclame wordt genoemd, zorgt ervoor dat de boodschap 24/7 zichtbaar is. Hierdoor kun je een groot aantal mensen bereiken. Het is daarom nog steeds een populaire vorm van reclame maken. Het voordeel is dat je de mensen kunt bereiken die op dat moment even niet online zijn. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat je vooral op online adverteren moet richten. Je kunt outdoor reclame ook prima combineren met je online campagnes. Wil je meer weten over outdoor reclame? Lees dan verder op deze pagina of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Bereik outdoor reclame Nederland

Bereik is met outdoor reclame marktleider met meer dan 95 digitale billboards op diverse locaties in Nederland. Met een netwerk van 32 locaties bereiken wij dagelijks meer dan 17 miljoen passanten. Verder zorgen we ervoor dat dat adverteerders op de juiste momenten de juiste doelgroepen kunnen bereiken. Dit doen we in samenwerking met diverse data partijen. Uiteraard zitten wij zelf ook niet stil. Wij blijven onszelf ook verder ontwikkelen en zullen ook blijven investeren in nieuwe technologische mogelijkheden op het gebied van outdoor reclame.

Onze outdoor reclame locaties

Met Bereik kun je op diverse locaties in Nederland outdoor reclame maken. Denk bijvoorbeeld aan:

Maar er is nog veel meer mogelijk, bekijk hiervoor ons complete locatie overzicht.

Meer weten over de mogelijkheden van outdoor adverteren?

Bereik denkt graag met je mee over het opzetten van een effectieve outdoor reclame. Afhankelijk van jouw wensen zetten we samen een mooie campagne neer die in lijn is met de huisstijl van jouw organisatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen outdoor reclame materiaal aan te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek welke mogelijkheden jij hebt op het gebied van outdoor reclame! Spreken we elkaar snel?

Ook interessant: