Paasactie bij Bereik!

Heb jij het Bereik paasei al gevonden?

Iedereen is op zoek naar het Bereik paasei!                           De paashaas heeft namelijk een Bereik paasei verstopt op onze website. Start jouw zoektocht nu en wie weet komt de paashaas bij jou langs met een leuke verrassing!             Houd onze social media kanalen goed in de gaten voor de laatste updates.

* Deze actie loopt tot en met maandag 18 april. 

Bereik is in 2014 opgericht om de jonge markt van digitale buitenreclame te veroveren. Bereik was toentertijd de eerste die zich volledig ging richten op de digitale variant van buitenreclame. Sinds die tijd hebben wij niet stil gezeten. Momenteel beschikt Bereik over ruim 90 digitale billboards op toplocaties. Samen bereiken de digitale billboards ruim 17 miljoen passanten per week.

Bij Bereik werken we in een klein team, houden we van snel schakelen en hebben we graag persoonlijk contact. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er telkens weer impactvolle reclame-uitingen op de digitale billboards verschijnen die passen bij de ondernemer en zijn doelstelling. Door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en ondersteuning in het proces zijn veel bedrijven je al voorgegaan en hebben zij veel bereikt door middel van digitale buitenreclame.

Ook interessant: