PalletWood Interiors is sfeerbepalend in Breda
PalletWood - Graaf Engelbert Breda

PALLETWOOD INTERIORS IS SFEERBEPALEND IN BREDA

Digitale buitenreclame kan onder ander ingezet worden als middel om je naamsbekendheid te vergroten. PalletWood Interiors maakt hier dan ook goed gebruik van. Eigenaar van PalletWood Interiors, Ger Spronk, vertelt ons hoe hij digitale buitenreclame inzet.

PalletWood Interiors is bekend in de gehele Benelux. Alleen in de regio Breda, waar de onderneming is gevestigd, was dit nog niet het geval. Daar moest iets aan veranderen. In samenwerking met SuperRebel Creative Agency startte PalletWood Interiors een nogal sfeerbepalende buitenreclame campagne in Breda. ‘Dankzij ons nieuwe logo kun je niet om de campagne heen. Zeker omdat we te zien zijn op 10 digitale vlakken verspreid over de gemeente Breda.’ aldus Ger.

Bewuste keuze

De keuze voor verschillende uitingen is bewust volgens Ger: ‘SuperRebel adviseerde om in plaats van één uiting drie verschillende in te zetten. Met uitdagende teksten en een wissel in webadres en fysiek adres. Zo kunnen we zien waar mensen vandaan komen en wat goed werkt. Daarnaast blijft het ook nog een beetje leuk om naar te kijken, zeker als je gevoelig bent voor sfeer.’

Ger geeft aan geen grote stijging te zien in het aantal websitebezoekers. Het bezoek aan de winkel is sinds de campagne wel toegenomen. ‘Daar is het ons om te doen natuurlijk, zeker voor mensen in de regio Breda. Die zie ik liever in de winkel dan op internet.’

PalletWood - Back en Ruebweg - Breda
PalletWood - Claudiusprinsenlaan - Breda

Reacties op de uitingen

We worden regelmatig aangesproken over onze campagne op de digitale billboards,’ geeft Ger aan. Zo zeggen klanten:

“Werkelijk op ieder bord zijn jullie te zien”
“Wij komen snel langs”
“Ergens was PalletWood Interiors wel bekend maar toen we de reclame zagen dachten we direct: wij rijden er gelijk langs!”

‘Het is leuk om te horen dat onze campagne wordt gezien en dat Breda rijp is voor de inrichting,’ aldus een lachende Ger.

HOE DIGITALE BUITENRECLAME JOU KAN HELPEN?

Benieuwd wat digitale buitenreclame voor jouw onderneming kan doen? Bereik beschikt over ruim 80 digitale billboards, gevestigd op verschillende locaties in Nederland. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onze website, bel naar: 010-503 00 29 of kom in contact door te mailen naar: info@bereik.nl.

Meer klantverhalen lezen?