Verhoog jouw impact met onze Sportzomer deal in vistar

Van de opwinding van de 33e editie van de Olympische Spelen in Parijs tot de passie van het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland en de adrenaline van de Tour de France, deze zomer staat bol van de momenten die de harten van miljoenen fans over de hele wereld sneller doen kloppen. Dit zijn niet alleen de momenten waar veel sportliefhebbers naar uitkijken, maar het is ook dé tijd voor merken om hierop in te spelen.

Grijp nu deze unieke gelegenheid en verhoog jouw impact door gebruik te maken van onze speciale sportzomer deal in Vistar. Gedurende de sportzomer bieden wij onze inventory aan voor € 5,00 CPM.

OOH is bijvoorbeeld een perfecte toevoeging op TV, omdat je inspeelt op de merkherkenning binnen de doelgroep, waar TV juist inspeelt op emotie. Wij begrijpen dat elke impressie telt. Met onze programmatic aanbieding brengen we jouw boodschap precies waar het moet zijn, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep. En dat tegen relatief lage kosten. Daardoor kun je jouw advertentiebudget optimaal benutten en maximale ROI behalen.

Of het nu gaat om het bereiken van sportliefhebbers die de stadions vullen of het tonen van jouw campagne vlak voor of tijdens bepaalde wedstrijden, alles is mogelijk. Jouw advertentie wordt op het juiste moment en op de juiste locatie getoond, waardoor je als adverteerder maximale zichtbaarheid geniet.

Aarzel niet langer en profiteer van deze unieke kans om jouw merk naar nieuwe hoogten te tillen. Neem contact op met Jeffrey Gleijm via onderstaande gegevens. Hij zal de deal-id doorgeven zodat deze meteen actief staat en je jouw sportieve doelgroep kan bereiken.

Jeffrey Gleijm - Programmatic accountmanager

Jeffrey Gleijm

Programmatic specialist