Bereik meer met reclame in de buitenlucht

Maak impact met Digitale buitenreclame 

Wil jij je potentiële doelgroep bereiken? Dat kan het beste door reclame te maken. Je kunt op verschillende manieren reclame maken en via verschillende kanalen. Eén van die manieren is door middel van digitale buitenreclame. Daar helpt Bereik je graag bij!

Reclame maken door middel van digitale buitenreclame kan op verschillende manieren. Zo kun je reclame maken op verschillende formaten digitale billboards en op verschillende locaties. Met deze manier van reclame bereik je gemakkelijk en snel een groot gedeelte van je doelgroep. 

De digitale billboards van Bereik zijn er in diverse formaten, in steden en langs (snel)wegen. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal billboard langs een Provincialeweg of een snelweg. Deze vorm van digitale reclame in de buitenlucht heeft verschillende voordelen. 

Altijd actueel

Digitale schermen hebben het grote voordeel dat ze altijd online aan te passen zijn. Het is dus gemakkelijk om je uiting tussentijds te veranderen. Ook kun je inspelen op verschillende actualiteiten of momenten. Zoals de weersvoorspelling of het moment van de dag.

OP ELK MOMENT VAN DE DAG ZICHTBAAR

Bij digitale buitenreclame wordt er gebruik gemaakt van LED-lampen. De schermen tonen reclame-uitingen in heldere kleuren, op elk moment van de dag. Dus ook in het donker is jouw reclame goed zichtbaar.

NIET TE BLOKKEN

Bijna 20% van de Nederlandse consumenten gebruikt een ad-blocker wanneer zij surfen op het internet. De adverteerder loopt dus standaard al een hele grote groep mensen mis. Bij digitale buitenreclame is dit gelukkig niet mogelijk. Eenieder die een reclamebord passeert, zal het ook daadwerkelijk zien.

FLEXIBEL INZETBAAR

Omdat alles via de digitale weg verloopt, is digitale buitenreclame flexibel inzetbaar. Adverteerders kunnen zelf bepalen wat de duur is van een campagne. Zo is het mogelijk om al voor een week een vacature een boost te geven, een evenement te promoten voor een maand of om heel het jaar zichtbaar te zijn. Voor elk budget is er iets mogelijk.

Goede toevoeging aan je Mediamix

Als je maximale aandacht wilt trekken en een zo groot mogelijk deel van je doelgroep wilt bereiken, is het verstandig om een zo compleet mogelijke mediamix in te zetten. 

Een mediamix bereik je door via verschillende mediatypes jouw boodschap te verkondigen. Dit kunnen zowel online- als offline kanalen zijn. Hiermee zorg je ervoor dat jouw doelgroep je overal tegenkomt. Bijvoorbeeld op social media, in de lokale krant of op een digitaal billboard langs de weg. Digitale reclameborden zijn een perfecte toevoeging op jouw mediamix, omdat ze eenvoudig inzetbaar zijn. Daarbij kom je op een laagdrempelige manier onder de aandacht bij je doelgroep.

Reclame maken via digitale billboards

Bereik toont op ruim 88 drukbezochte locaties reclameboodschappen door de inzet van digitale billboards. Check hier of ze ook bij jou in de buurt staan. Wil je digitale billboards inzetten om jouw doelgroep te bereiken? We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. We maken digitale buitenreclame graag toegankelijk voor elke ondernemer. 

Neem hier met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: