Bereik je doelgroep met reclame

Maak impact met Digitale buitenreclame 

Er zijn talloze manieren om met reclame je doelgroep te bereiken. Denk aan online adverteren, advertenties in kranten, tijdschriften en ander drukwerk, reclameborden en dan is er natuurlijk ook (digitale) buitenreclame. Digitale buitenreclame is een erg efficiënte en doelgerichte manier om in korte tijd veel mensen te bereiken. Daar helpen we je bij Bereik dan ook graag bij.

De digitale billboards van Bereik staan op strategische plekken door het hele land. Zo bereik jij de mensen op jouw gewenste locatie of regio. Of dat nu langs de snelweg of aan een provinciale weg is. De digitale billboards van Bereik zijn er in verschillende soorten en maten. Reclame in de buitenlucht heeft eindeloos veel mogelijkheden.

Reclame die opvalt

Een ding is zeker: reclame in de buitenlucht valt op! Dat is direct een van de grote voordelen van deze vorm van adverteren. Het is namelijk niet te blokken. Online reclame maken wordt steeds moeilijker door de vele adblockers die consumenten meer en meer installeren. Hierdoor is er een risico dat een gedeelte van je doelgroep de boodschap niet ziet. Bij onze digitale billboards is dit niet mogelijk. Wie erlangs rijdt, ziet ook werkelijk jouw reclame. Bovendien zorgt de Led-verlichting ervoor dat de boodschap zowel in het licht als in het donker goed zichtbaar is. Jouw reclame is zichtbaar op elk moment van de dag.

Reclame maken was nog nooit zo makkelijk!

Reclame maken via digitale billboards is erg gemakkelijk en altijd up to date. De digitale variant van buitenreclame heeft namelijk het grote voordeel dat het altijd online aan te passen is. Pas jouw boodschap dus aan op de actualiteit of het weer. Of misschien kies jij voor een andere boodschap voor elk moment van de dag. Het kan allemaal, want reclame maken op digitale schermen is enorm flexibel. Bovendien bepaal je zelf de duur van de campagne en de mate waarin jouw boodschap zichtbaar is. Zo kan iedereen met elk budget reclame maken.

Adverteren op digitale billboards

Gericht adverteren kan op een of meerdere van de ruim 90 digitale billboards van Bereik. Door deze vorm van reclame maken te combineren met online adverteren en andere vormen van marketing, kom je tot de ideale mediamix. Hiermee zorg je ervoor dat je je maximale aandacht trekt en je doelgroep zo efficiënt mogelijk bereikt. Door digitale billboards te gebruiken om jouw boodschap te delen, zorg je ervoor dat je jouw bedrijf op een laagdrempelige manier onder de aandacht brengt. Wij helpen je graag met het adverteren via buitenreclame.

Neem hier met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: