Reclamebord laten maken

Digitale etalage – uw eigen reclamebord laten maken!

Zoekt u naar een effectieve én stijlvolle manier om uw potentiële klanten te bereiken? Wilt u uw eigen reclamebord laten maken geïnspireerd door uw eigen materiaal? Met de ontwerpservice van Bereik kunt u dit op een voordelige manier realiseren. Bereik heeft namelijk de beschikking over een volwaardig ontwerpbureau met medewerkers die meer dan 35 jaar ervaring hebben in buitenreclame. Wilt u beter worden gezien door uw potentiële klanten? Lees dan snel verder en ontwerp uw digitale etalage met Bereik!

 

Waarom gebruik maken van de ontwerpservice van Bereik?

De ontwerpservice van Bereik biedt u veel voordelen waarvan u kunt profiteren. Binnen Bereik lopen er namelijk veel geroutineerde ontwerpers rond die ervaring hebben in de digitale buitenreclame-branche. Hierdoor is het team van Bereik perfect in staat om uw boodschap effectief te vertolken naar uw potentiële klanten.

 

Ontwerpservice >

 

 

Uw eigen ontwerp in simpele stappen!

Allereerst kunt u via het bestelformulier na het invullen van uw contractnummer een aantal ontwerpen bestellen. Na de bestelling is het mogelijk om uw conceptmateriaal door te sturen naar ontwerp@bereik.nl. Hierna wordt er contact met u opgenomen om de doelen en uw overige wensen van de campagne te bespreken. Vervolgens maakt ons ontwerpteam een concept met het door u aangeleverde materiaal. Binnen twee dagen krijgt u een op maat gemaakte concept toegestuurd. Vervolgens komt het moment om samen te bepalen in hoeverre er wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Na doorvoering van deze wijzigingen wordt de definitieve versie van uw uiting opgemaakt. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat gaan wij over tot het plaatsen van uw advertentie. Binnen vijf minuten kan uw reclame al worden getoond op onze digitale billboards!

 

Profiteer van onze voordelige pakketten!

Wilt u uw eigen reclamebord laten maken? Bereik heeft de voordeligste pakketten in huis om uw campagne naar een hoger niveau te brengen. Onze pakketten zijn zeer divers en sluiten ideaal aan op uw doelstellingen. Zo is een enkel ontwerp aantrekkelijk wanneer u Bereik een keer wilt uitproberen en erachter wilt komen hoe groot het effect van uw eigen ontwerp is. Voor €60,- kunt u 1 advertentie door ons laten ontwerpen. Binnen twee werkdagen wordt het ontwerp naar u toegestuurd. Hierbij is het mogelijk om uw ontwerp met 1 correctieronde te wijzigen naar wens. Met een spoedadvertentie van €100,- heeft u binnen één werkdag uw ontwerp binnen. Ons meest populaire aanbieding bestaat uit een pakket met 3 advertenties voor €150,-. Deze advertenties worden met een tegoed door ons bijgehouden. Dit houdt in dat u uw tegoed te allen tijde in kunt zetten en zodoende op actuele trends kunt inspelen. Hetzelfde geld voor een pakket van 10 advertenties voor een prijs van €300,-.

 

Valt u al op met uw eigen reclamebord?

Wilt u effectief gebruik maken van digitale buitenreclame? Wilt u uw eigen reclamebord laten maken? Profiteer van de bovenstaande voordelen en bereik uw klanten op stijlvolle wijze! Maak nu gebruik van de ontwerpservice van Bereik!