Zichtbaar in Roelofarendsveen

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roelofarendsveen

Wil jij je bereik vergroten in de gemeente Roelofarendsveen? Dat kan! Bereik beschikt namelijk over een dubbelzijdig reclameobject met twee digitale billboards van 8 m² langs de Alkemadelaan.

Gegarandeerd opvallen

De digitale billboards staan langs een drukbezochte weg en zijn zo opgesteld dat zowel het inkomend als uitgaand verkeer kan worden bereikt. Dit maakt het een mooie locaties om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereiken de twee digitale billboards in Roelofarendsveen 74.000 passanten.

Een advertentie wordt per digitaal billboard minimaal 5.600 keer per week getoond en komt per loop 6 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. De digitale billboards in Roelofarendsveen zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Naast deze digitale billboards, beschikt Bereik ook over een digitaal billboard langs de A4 ter hoogte van Roelofarendsveen. Lees hier meer.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatie doelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting aan te leveren. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 74.000 passanten per week in Roelofarendsveen
  • Billboards van 8 m²
  • 2 digitale billboards aanwezig
  • Scherm locaties:
    •  Alkemadelaan inkomend
    • Alkemadelaan uitgaand

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo