Zichtbaar
In Roelofarendsveen

Foto1_Roelofarendsveen IN

Locatie: Kaag en Braassem IN

Formaat: 8M²

Foto3_Roelofarendsveen UIT

Locatie: Kaag en Braassem UIT

Formaat: 8M²

Foto2_Roelofarendsveen IN

Locatie: Kaag en Braassem IN

Formaat: 8M²

Foto1_Roelofarendsveen UIT

Formaat: 8M²

Locatie: Kaag en Braassem UIT

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen kunt u adverteren op een digitaal billboard van 8 m². Het billboard is  te vinden langs de Alkemadelaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen u graag meer!

GEGARANDEERD
OPVALLEN

Het digitale billboard in Roelofarendsveen heeft een dubbelzijdig scherm. Hierdoor zijn uitingen vanuit verschillende rijrichtingen goed zichtbaar. Daarbij staat het billboard op een drukbezochte plek. Hierdoor is het een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken!

 

Verhoog de attentiewaarde van uw reclamecampagne door gebruik te maken van full-colour foto’s of animaties. Wissel op ieder gewenst moment van boodschap. Pas zelf gemakkelijk uw boodschap aan via een online portal of laat dit doen door één van onze medewerkers. Opvallen is bij Bereik gegarandeerd!

 

✔       24/7 ZICHTBAAR, NIET TE BLOKKEN
✔       DIGITAAL MEDIUM MET IMPACT
✔       FLEXIBEL INZETBAAR
✔       MAKKELIJK INSPELEN OP ACTUALITEITEN
✔       DATA GEDREVEN ADVERTEREN MOGELIJK

 

Het billboard in Roelofarendsveen is voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder tegenwoordig van een reclamescherm mag verlangen. Maakt u de uiting zelf? Dan betaalt u geen productiekosten. Anders helpt onze ontwerpservice uw graag verder.

 

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren u uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Vraag hier uw informatie aan