ZICHTBAAR
IN Roelofarendsveen

Foto1_Roelofarendsveen IN

Locatie: Kaag en Braassem IN

Formaat: 8M²

Foto3_Roelofarendsveen UIT

Locatie: Kaag en Braassem UIT

Formaat: 8M²

Foto2_Roelofarendsveen IN

Locatie: Kaag en Braassem IN

Formaat: 8M²

Foto1_Roelofarendsveen UIT

Formaat: 8M²

Locatie: Kaag en Braassem UIT

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden in Roelofarendsveen

In de gemeente Roelofarendsveen kunt u adverteren op het dubbelzijdige digitale billboard aan de Alkemadelaan. Beide schermen zijn voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. U bent per zijde zichtbaar voor 37.000 wekelijkse passanten. 

Vraag hierboven vrijblijvend informatie aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak indruk
op groot formaat

De digitale billboards aan de Alkemadelaan zijn groot (8M²!), opvallend en voorzien van de modernste mogelijkheden op het gebied van buitenreclame. Drie belangrijke ingrediënten om de aandacht te grijpen van het hoge aantal passanten dat wekelijks langs de locaties rijdt.

 

Trek de aandacht voor uw reclamecampagne met hoge kwaliteit beelden of animaties. Dankzij de online verbinding plaatsen we uw beelden al binnen vijf minuten live in de gemeente. Wilt u wisselen van advertentie? Dat is bij ons kosteloos en onbeperkt gedurende uw geboekte campagne. U speelt zo eenvoudig in op actualiteiten.

Gegarandeerd
opvallen

Verhoog de attentiewaarde van uw campagne met full-colour foto’s of maak gebruik van animaties. U staat bij ons vrij om onbeperkt (binnen 5 minuten!) van advertentie te wisselen gedurende uw campagne. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen beheer via ons webportaal. Opvallen gegarandeerd!

Maakt u de uiting zelf op? Dan betaalt u bij ons geen productiekosten.

Anders kan onze ontwerpservice uw advertentie opmaken.

Vraag hier uw informatie aan