Zichtbaar aan de coolsingel

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden aan de Coolsingel in Rotterdam

Wil jij adverteren aan de belangrijkste straat in hartje Rotterdam? Dat kan! Bereik heeft namelijk het netwerk uitgebreid met een uniek digitaal billboard aan de Coolsingel in Rotterdam. Dit digitale billboard is bevestigd aan het gebouw van CityLens in het hart van de stad.

Gegarandeerd opvallen

Het digitale billboard van Bereik is bevestigd aan het gebouw van CityLens aan de Coolsingel. De Coolsingel is dé boulevard van Rotterdam en wordt gezien als de belangrijkste straat van de stad. Na de herinrichting is het een ruime, groene en fraai vormgegeven stadboulevard geworden. De Coolsingel is een levendige straat waar men kan flaneren, winkelen en evenementen kan bezoeken.

Aan de ene zijde van dit billboard bevindt zich een brede wandelpromenade met onder andere de ingang naar metro station Beurs en de daarnaast gelegen drukbezochte tweerichtingsfietspaden. Aan de kant van het Stadhuis bevinden zich nog twee autorijbanen welke opgedeeld worden door een in het midden gelegen trambaan. Kortom; een levendige en drukbezochte locatie voor zowel werk gerelateerde bezoeken als vrijetijdsbestedingen. Dit maakt het een mooie locatie om snel, eenvoudig en efficiënt een groot publiek te bereiken. Wekelijks bereikt dit billboard maar liefst 533.117 passanten. 

Een advertentie wordt per digitaal scherm minimaal 3.360 keer per week getoond en komt per loop 10 seconden voorbij. Zo vestig je de aandacht op jouw onderneming en profiteer je van de kracht van herhaling. Uiteraard is het ook mogelijk om vaker per week zichtbaar te zijn. 

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en  communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Zuid-Holland
  • 533.117 passanten per week aan de Coolsingel in Rotterdam
  • Billboards van 40 m²
  • Digitaal billboard op gebouw van CityLens
  • Scherm locatie
    • Zijde Stadhuis Rotterdam
    • Zijde ingang Metrostation Beurs

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo