Samenwerking met DuurzaamInvesteren.nl: een stap naar een groenere toekomst

Met trots willen we onze recente samenwerking met DuurzaamInvesteren.nl in de schijnwerpers zetten. Als bedrijf dat toegewijd is aan het stimuleren van duurzame praktijken en het ondersteunen van groene initiatieven, zijn we verheugd om onze krachten te bundelen met DuurzaamInvesteren.nl voor hun recente campagne..

De campagne, die vier weken lang op verschillende schermen in ons netwerk te zien was, heeft een krachtige boodschap over de urgentie van duurzaam investeren verspreid. Samen met hun community van 17.000 investeerders hebben zij al ruim 340 miljoen euro gefinancierd. Meer dan 284+ duurzame projecten en bedrijven hebben hun ambities gerealiseerd en een aanzienlijk bijdrage geleverd om CO2 te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan. En hun werk is nog lang niet klaar!

We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het delen van deze campagne en willen het team van DuurzaamInvesteren.nl bedanken voor deze samenwerking. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst biedt en kijken ernaar uit om samen te werken aan nog meer impactvolle projecten.

Meer nieuws lezen?