Travailler en France met Bereik

remote werken met bereik

Remote werken is een term die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Veel werknemers zijn de laatste tijd dan ook gaan remote werken en zien dit als de ideale manier van werken. Maar, wat is remote werken nou eigenlijk? En wat zijn de voor- en nadelen?

Remote werken betekent simpelweg ‘werken op afstand’. Het is dus niet persé nodig om op kantoor aanwezig te zijn. Zo kun je denken aan werken vanuit huis, of zelfs vanuit het buitenland. Het team van Bereik is 13 juni vertrokken naar Frankrijk en heeft deze manier van werken voor een weekje uitgeprobeerd. Tijdens dit bezoek aan Frankrijk hebben wij vertoefd in niets minder dan het prachtige Village de Montmarsis, een geweldig vakantiepark in de Lot – Dordogne regio.

Eenmaal aangekomen zijn wij verwelkomd door de vriendelijke parkbeheerders Marcel en Jacqueline. Daar hebben wij deze week afgetrapt met een heerlijk buffet en een verzorgde ‘meet to meat’ bbq avond. Ook de rest van de week hebben zij ons voorzien van verschillende lunches en diners en zijn wij positief verrast met verschillende leuke gerechten en thema-avonden.

Ideaal gelegen uitvalbasis

Ook is Parc Village de Montmarsis een ideaal gelegen uitvalbasis voor talloze bezienswaardigheden. Wij hebben deze kans niet laten liggen en hebben in deze week een bezoek gebracht aan het pittoreske stadje Sarlat-la-Canéda. Ook kon een kanotocht niet ontbreken waar wij opnieuw halverwege, hartelijk zijn ontvangen met een uitgebreide lunch van Marcel en Jacqueline.

Onze ervaring met werken in Frankrijk

In de loop van de week hebben wij een goed evenwicht gevonden tussen werk en plezier. Doordat dit park voorzien is van 60 sfeervolle vakantiehuizen met een sterke internetverbinding, was het voor ons erg gemakkelijk om onze dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. 

In onze pauzes konden wij terecht in de brasserie voor versgebakken brood en banket uit eigen bakkerij, een heerlijke kop koffie of thee, of een gezellige lunch. Op de heetste momenten van de dag namen wij een duik in het riante zwembad. Erg makkelijk, want deze is namelijk vlak gelegen aan de brasserie!

Wij kijken ieder terug naar een zeer succesvolle en gezellige week en bedanken Village de Montmarsis voor hun goede zorgen!

Meer nieuws lezen?