Reclameborden langs de weg

Maak impact met digitale buitenreclame 

Reclameborden langs de weg, wie kent ze niet? Al rijdend over de snelweg word je aandacht getrokken door grote digitale schermen met een duidelijke boodschap. Deze effectieve manier van adverteren komt in heel Nederland veel voor. Niet alleen langs de grote snelwegen van ons land, maar ook langs andere drukke wegen kun je effectief adverteren. Het is een makkelijke manier om in een korte tijd veel mensen te bereiken. Naast de doeltreffendheid van het bereiken van jouw doelgroep met jouw boodschap hebben deze billboards langs de weg nog veel meer voordelen.

De voordelen van reclameborden langs de weg

Reclameborden langs de weg zijn een effectieve manier om te adverteren. Allereerst vanwege het bereik van jouw boodschap. Het is vrijwel altijd flink druk op de Nederlandse snelwegen en ook op de andere wegen komen dagelijks duizenden automobilisten voorbij. Met billboards langs de weg bereik je dus grote groepen mensen per dag.

Met behulp van doelgroeponderzoek weet jij precies waar jouw doelgroep zich bevindt. Door op strategische plekken te adverteren met reclameborden, bereik jij precies de mensen die je wilt bereiken. Grote kans dat jouw boodschap blijft hangen en dat ze uiteindelijk overgaan tot actie of juist aan jouw bedrijf denken wanneer ze iets nodig hebben.

Doordat automobilisten meestal dezelfde route afleggen, zien ze het reclamebord met jouw advertentie regelmatig voorbij komen. Reclameborden langs de weg benutten op deze manier de kracht van de herhaling.  

Val op met reclame langs de weg

Reclame langs de weg is een goede manier om op te vallen. Deze vorm van reclame is niet te blokken. Wanneer automobilisten vaker dezelfde route nemen, zullen ze jouw bedrijf beter onthouden. Bovendien zijn deze digitale schermen een betrouwbare manier van adverteren. De algemene zichtbaarheid is inmiddels door iedereen geaccepteerd in het straatbeeld.

Zowel overdag als in het donker is jouw boodschap goed zichtbaar. Een ander voordeel is dat adverteren op reclameborden langs de weg relatief weinig hoeft te kosten. Zeker voor een advertentie die altijd zichtbaar is, heeft reclame langs de weg een aantrekkelijke prijs.

Adverteren langs de weg

Adverteren langs de weg is bovendien een duurzame manier van reclame maken. De digitale schermen maken gebruik van led-techniek. In tegenstelling tot folders of andere fysieke reclame-uitingen hoeven deze schermen niet gedrukt, geprint of vervoerd te worden. Het gebruik van reclameborden langs de weg scheelt dus een hoop kosten. Onze schermen zijn gemaakt volgens de nieuwste technieken en gaan lang mee. De felheid van de ledlampen worden aangepast, zodat ze zo min mogelijk overlast voor het verkeer veroorzaken. Doordat deze reclameborden digitaal in te stellen zijn, is het makkelijk om de boodschap aan te passen op de actualiteit. Dat is het gemak van adverteren langs de weg.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bereik is marktleider op het gebied van digitale billboards én heeft een groot netwerk van digitale schermen door heel Nederland! Met ruim 90 digitale schermen, geven wij je de mogelijkheid om jouw gewenste doelgroep te bereiken en maximaal resultaat te halen uit je reclamebudget. We denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: