Optimale zichtbaarheid voor Voorbrood Meubelen
Voorbrood Meubelen - zichtbaar langs de N471 - Lansingerland

OPTIMALE ZICHTBAARHEID VOOR VOORBROOD MEUBELEN

Voorbrood Meubelen gaat voor optimale zichtbaarheid door de inzet van verschillende communicatiekanalen. Van een online banner campagne en digitale buitenreclame tot een advertentie in een huis-aan-huisblad. Dennis Voorbrood, mede-eigenaar en directielid van Voorbrood Meubelen, vertelt hoe de digitale billboards van Bereik passen in zijn mediamix.

‘Ons familiebedrijf, Voorbrood Meubelen, is gevestigd in Zevenhuizen. We bieden kwaliteitsmeubelen voor een scherpe prijs. Daarbij proberen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij onder andere door middel van onze uitgebreide showroom en door het in eigen beheer houden van onze stoffeerderij, meubelmakelaardij en bezorgservice,’ geeft Dennis aan. ‘Deze boodschap verspreiden we dan ook graag, zodat onze doelgroep weet waar ze moeten zijn voor nieuwe meubelen’.

‘We geloven in de kracht van een uitgebreide mediamix, waar we dan ook al jaren gebruik van maken. Buitenreclame heeft hier in diverse vormen en varianten altijd deel van uitgemaakt.’

Al enige tijd adverteert Voorbrood op verschillende digitale schermen van Bereik. Ze zetten meerdere uitingen in om verschillende boodschappen over te brengen. Deze uitingen zijn onder andere te zien op de billboards in Nieuwerkerk aan den IJssel en de Capelseweg in Capelle aan den IJssel. ‘De digitale billboards hebben een hoge attentiewaarden, zeker als je dit vergelijkt met andere buitenreclame mogelijkheden. Door de led verlichting valt onze uiting ook in de avond goed op,’ zegt Dennis.

Voorbrood Meubelen - Bereik in Nieuwekerk

EEN OPTIMALE MEDIAMIX

‘Onze buitenreclame campagne bij Bereik combineren we met andere kanalen. Zo plaatsen we advertenties in lokale huis-aan-huis bladen, maken we gebruik van radio- en bioscoopreclame en doen we aan sponsoring.

Ook online zijn we goed vertegenwoordigd door de inzet van banner campagnes, Google Advertising en social media activiteiten,’ legt Dennis uit. ‘Hierdoor zijn we goed zichtbaar op de plekken waar onze (potentiële) klant zich begeeft.’

‘Ik ben er van overtuigd dat de inzet van de digitale billboards van Bereik bijdragen aan onze naamsbekendheid en imago opbouw. En al helemaal met een complete mediamix. De synergie van de verschillende media zorgt dat het effectief is,’ lacht Dennis.

‘Natuurlijk helpt het ook dat de digitale schermen van Bereik op strategische posities staan. We kiezen de schermlocaties uit die het beste bij onze onderneming en doelgroep passen. Zo weet je dat het middel een positieve bijdrage levert aan onze mediamix.’

“De samenwerking met bereik ervaar ik als zeer prettig. Ze denken met je mee en komen met creatieve input voor je uitingen.”

Digitale buitenreclame inzet door Voorbrood Meubelen

Proactieve communicatie

Partners van Bereik kunnen gebruik maken van ‘MijnBereik’. Dit is een online omgeving waarmee klanten zelf reclame-uitingen kunnen aanpassen en inplannen. Zo hebben ze zelf in de hand welke uiting wanneer op een digitaal billboard zichtbaar is. ‘Om eerlijk te zijn schiet het gebruik van MijnBereik er af en toe bij in. Ik zou hier graag wat meer mee doen,’ lacht Dennis. ‘Gelukkig zijn de lijntjes met Bereik kort, is er een proactieve communicatie en helpen zij ons met het maken en plannen van onze uitingen. Al met al een prettige samenwerking.’

HOE DIGITALE BUITENRECLAME JOU KAN HELPEN?

Benieuwd wat digitale buitenreclame voor jouw onderneming kan betekenen? Bereik beschikt over ruim ± 95 digitale billboards, gevestigd op verschillende locaties in Nederland. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onze website, bel naar: 010-503 00 29 of kom in contact door te mailen naar: info@bereik.nl.

Meer klantverhalen lezen?