Workation in de Ardennen met Bereik

Remote werken in de prachtige Belgische Ardennen

Na de succesvolle workation in Frankrijk van vorig jaar, hebben we dit jaar besloten om onze avonturen voort te zetten in de mooie Belgische Ardennen. Tijdens deze dagen hebben we de banden binnen ons team versterkt middels teambuilding in de vorm van bourgondische en sportieve activiteiten.

Tijdens dit bezoek was onze thuisbasis het prachtige Château de Balmoral, waar we niet alleen hebben genoten van adembenemende uitzichten, maar ook van productieve werksessies op afstand. Dit concept, ook wel bekend als remote werken, heeft ons de vrijheid gegeven om ons werk voort te zetten terwijl we omringd waren door de natuurlijke pracht van de Ardennen.

Werk en plezier hand in hand – een week vol gezelligheid en avonturen

Maar de workation draaide uiteraard niet alleen om werken! De avond van aankomst hebben we meteen de barbecue aangestoken en genoten we van heerlijk eten en fijne gesprekken. De volgende dagen hebben we een schitterende wandeling door de natuur gemaakt, een prachtige grot bezocht en het charmante stadje Spa verkend. Ook hebben we onze avonden gevuld met pizza’s bakken in de pizzaoven, een leuk themafeest met karaoke, spelletjes en sloten we de laatste avond af met een heerlijk viergangendiner. Hierbij hebben we geproost op de gezellige week!

Een terugblik naar de Ardennen

Ook deze workation hebben we weer als een groot succes ervaren en het prachtige château heeft hier zeker aan bijgedragen. We kijken met z’n allen terug op een geslaagde week waarin we elkaar beter hebben leren kennen en we zijn vol nieuwe energie weer teruggekeerd! 

 

Meer nieuws lezen?