Zomervoordeel bij bereik

Ontvang vrijblijvend informatie over de zomerdeal van Bereik

  Voornaam*
  Achternaam*
  Bedrijfsnaam*
  E-mail*
  Telefoonnummer*
  Startdatum*
  Einddatum*
  Selecteer hier jouw gewenste locatie(s) *
  Jouw vragen/ opmerkingen:

  Bereik jouw doelgroep en vergroot je zichtbaarheid met onze zomerdeal: 1 + 1. Boek 1 week adverteren en ontvang een hele week GRATIS! Ja, je leest het goed – de 2e week krijg je van ons cadeau!

  Meer zichtbaarheid tegen een scherp tarief

  Met de zomerdeal van Bereik haal je het maximale uit je marketingcampagne, zonder je budget te overschrijden. Zo boek jij bijvoorbeeld een week campagne op de Coolsingel en wij verlengen deze kosteloos met een gratis week. Zo loopt jouw campagne twee weken op de door jou gekozen locatie tegen een scherp tarief. Samen zorgen we ervoor dat jouw advertentiecampagne een groot succes wordt.

  Wil jij gebruikmaken van deze actie op één of meerdere van onze locaties? Neem dan hier contact met ons op of vul bovenstaand contactformulier in. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt.

  Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

  Heb je geen grafisch vormgever in huis of maak je graag gebruik van onze ervaring? Kies dan voor de ontwerpservice van Bereik. Zo maken we samen doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en  communicatiedoelstellingen.

  Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

  informatie op een rij

   
  • De actie geldt in de maanden juli en augustus 2023
  • De campagne dient in deze maanden ingezet te worden
  • De week adverteren + de week welke je van ons cadeau krijgt dienen alleen aaneengesloten ingezet te worden op dezelfde locatie(s)
  • De actie geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen
  • De actie geldt op basis van beschikbaarheid
  • De actie mag ingezet worden op zowel de aankoop van een spot op een los billboard als op een pakket

  We helpen je graag gezien worden

  Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

  Bekijk onze brandvideo