Buitenreclame langs de A5

Ontvang vrijblijvend informatie
over de advertentiemogelijkheden langs de A5 Amsterdam.

Wil jij je bereik vergroten in Amsterdam? Wij hebben een billboard van maar liefst 82 m2 langs de A5 in Amsterdam. Het digitale scherm is bevestigd aan de gevel van Hulshoff. Wekelijks bereikt dit billboard maar liefst 1.554.936 passanten.

Gegarandeerd opvallen

Bereik nieuwe hoogten met jouw campagne langs de drukbezochte A5, parallel aan de Zwanenburgbaan van Schiphol. Met 1.554.936 passanten en een indrukwekkend formaat van 82 m², ben je verzekerd van maximale exposure. De A5 Amsterdam verbindt diverse omliggende steden en bedrijventerreinen, waardoor het een essentiële route is voor pendelaars en zakelijke reizigers. Het strategische belang van deze snelweg maakt adverteren langs de A5 een slimme zet om een breed en divers publiek te bereiken, variërend van lokale bewoners tot internationale bezoekers en zakenreizigers. 

Jouw advertentie wordt minimaal 11.200 keer per week 6 seconden getoond. Grijp deze unieke kans en laat je boodschap opvallen op ons billboard langs de A5.

Een goed ontwerp, daar helpen we graag bij

Wil jij graag adverteren in Amsterdam langs de A5 maar heb je geen grafisch vormgever in huis? Maak dan gebruik van onze ontwerpservice. Samen maken we doeltreffend beeldmateriaal, in lijn met jouw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf je reclame-uiting te ontwerpen. Check hiervoor onze aanleverspecificaties

Locatie informatie op een rij

 
  • Provincie: Noord-Holland
  • 1.554.936passanten per week langs de A5
  • Digitaal billboard van 82 m²
  • Scherm locatie:
    • A5 (op het pand van Hulshoff)

We helpen je graag gezien worden

Precies weten wat er met een digitaal billboard mogelijk is? We informeren en adviseren je uiteraard graag. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het formulier in en dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

Bekijk onze brandvideo