Bereik breidt uit naar gemeente Purmerend
Bereik breidt uit naar gemeente Purmerend

BEREIK BREIDT UIT NAAR GEMEENTE PURMEREND

In de gemeente Purmerend zijn vijf nieuwe digitale billboards beschikbaar van 8M². De LED schermen van Bereik zijn vandaag in werking getreden.

Bereik, Digital Out Of Home (DOOH), heeft de billboard locaties reeds overgenomen van JCDecaux. Na overname zijn de billboards gedigitaliseerd. De nieuwe LED schermen zijn terug te vinden op strategische plekken in de gemeente Purmerend, namelijk langs de Burgermeester D. Kooimanweg, Laan der Continenten, IJsselmeerlaan, Verzetslaan en de Waterlandlaan.

“Door middel van de digitale billboards kan snel en effectief een hoog aantal wekelijkse passanten worden bereik. En dat op een manier die helemaal van nu is.” – Lars Klootwijk, commercieel directeur bij Bereik.

Flexibel en helemaal van nu

De reclamecampagnes op de digitale billboards van Bereik zijn gemakkelijk te beheren via een online portal. De online portal maakt het adverteerders makkelijk om (snel) van content te wisselen. Adverteerders kunnen inspelen op het moment van de dag of op de weersvoorspelling.

Het straatbeeld

De digitale billbords zijn voorzien van LED-lampen. De LED-lampen gaan lang mee, met de lichtintensiteit die zich aanpast aan de omgeving. Dit voorkomt overlast voor omwonende en weggebruikers.

Adverteren in Purmerend

De digitale billboards in Purmerend zijn beschikbaar voor een beperkt aantal bedrijven en instellingen. Lees hier meer informatie over de adverteermogelijkheden of neem contact met ons op via info@bereik.nl of 010 – 50 30 029.

Meer lezen?