Bereik vergroot portfolio met unieke billboards in Wormerveer

BERGSCHENHOEK – Bereik breidt het huidige portfolio uit met de toevoeging van twee unieke billboards in Wormerveer. Met deze objecten breiden wij ons huidige portfolio in Noord-Holland uit waardoor we onze huidige en nieuwe klanten een nog groter bereik aan kunnen bieden in deze regio. Een rondje Noord-Holland bestaat vanaf heden dus uit 15 digitale billboards. 

Unieke objecten

De twee billboards staan op grond van Shoppingcenter Noorderveld. Dit object bestaat aan beide kanten uit een drieluik met een onderverdeling van zowel geprinte als digitale reclame. De bovenste en onderste vlakken (print) blijven in het beheer van Shoppingcenter Noorderveld. De middelste digitale schermen aan beide zijden vallen onder het beheer van Bereik. De schermen hebben beide een formaat van maar liefst 34 m². 

drukbezochte locatie

De billboards zijn niet alleen gelegen naast Shoppingcenter Noorderveld maar grenzen ook aan de N246. Hierdoor bereiken deze schermen samen maar liefst 450.000 passanten per week. De schermen zijn goed zichtbaar vanaf beide rijrichtingen. Een enorm voordeel, gezien deze provinciale weg door een groot aantal mensen gebruikt wordt voor woon-werk verkeer richting Amsterdam of Alkmaar.

Adverteren in Wormerveer? neem vrijblijvend contact met ons op