Extra digitale billboards in Hoorn
Nieuwe billboards in Hoorn

EXTRA DIGITALE BILLBOARDS IN HOORN

Bereik heeft twee nieuwe digitale billboards geplaatst in de de gemeente Hoorn. De nieuwe billboards bereiken passanten langs de N307 en onderaan afslag A7 richting Hoorn.

Met de nieuwe schermen langs de N307 en bij afslag A7 beschikt Bereik nu over acht digitale billboards in Hoorn. Beide nieuwe locaties zijn met zorg gekozen en zijn ideaal om de aandacht te trekken van de velen passanten.

De overige digitale billboards in Hoorn zijn gevestigd langs de Provincialeweg en de Zwaagmergouw.

Zichtbaar langs de N307

Langs de N307 (Westfrisiaweg) staat nu een digitaal billboard van maar liefst 48 m². Het digitale scherm is goed zichtbaar en bereikt wekelijks 440.000 passanten. Het reclameobject wordt afgewerkt met een mooie lijst waardoor het object een luxe uitstraling krijgt.

Zichtbaarheid in Hoorn - Afslag A7 richting Hoorn

Zichtbaar bij afslag Hoorn A7

Bij afslag A7 richting Hoorn is een digitaal billboard geplaatst van 12 m². Het scherm staat strategisch opgesteld bij tankstation Esso Leekerlande (Berkhout) zodat het wekelijks door 165.000 passanten wordt gezien.

ADVERTEREN OP DIGITALE BILLBOARDS

Het is niet alleen mogelijk om via onze acht digitale billboards in Hoorn een groot publiek te bereiken. Bereik heeft op meerdere drukbezochte locaties digitale billboards staan. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder mag verwachten. Gebruik full-colour foto’s of animaties, pas zelf een reclameboodschap aan of speel in op de gemoedstoestand van je doelgroep door middel van een data gedreven campagne.

We helpen je graag gezien worden

Wil je meer informatie over de adverteermogelijkheden in Hoorn of over een andere locatie? Laat het ons weten. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Meer lezen?