Merkbekendheid vergroten met digitale reclameborden

Maar impact met Digitale buitenreclame 

Bent je op zoek naar een effectieve manier om je merkbekendheid te vergroten en wil je snel méér klanten aantrekken? Dan helpen wij je graag! Bereik is namelijk de specialist op het gebied van digitale buitenreclame. We vertellen je graag meer.

Wanneer je zo veel mogelijk potentiële klanten wilt bereiken, is het zaak dat je opvalt én top of mind blijft. Veel bedrijven denken hierop in te kunnen spelen door social media in te zetten en online te adverteren. De praktijk wijst echter uit dat dit vaak niet voldoende is om de grote massa te bereiken. Met een opvallend billboard langs de (snel)weg kan dit wél. Dit is dan ook een mooie toevoeging aan je mediamix. Wanneer je dit op de juiste locatie(s) doet, zal je boodschap zeker aan potentiële klanten worden getoond.

In de praktijk

Onze reclameborden zijn allemaal digitaal. Hiermee is het mogelijk om een digitale etalage te creëren met een hoge attentiewaarden die 24/7 zichtbaar is. Je merkbekendheid vergroten zal hiermee nóg effectiever verlopen, omdat je jouw boodschap met verschillende variaties op maat kunt tonen aan jouw publiek. Je speelt gemakkelijk in om de gemoedstoestand van je doelgroep.

Locaties

Het ontwerp van een reclame-uiting is niet het enige dat jouw merkbekendheid doet vergroten. De locatie speelt hierin ook een belangrijke rol. Onze reclameborden zijn te vinden door héél Nederland. Op deze manier is het dus mogelijk om jouw doelgroep overal op een effectieve manier te bereiken.

Daarnaast staan de billboards op strategische locaties, plaatsen waar veel passanten zijn. Het is immers de bedoeling dat jouw boodschap door zoveel mogelijk mensen wordt gezien en gelezen. Wil je weten of wij billboards hebben op jouw gewenste locatie(s)? Neem dan hier een kijkje!

Zelf plaatsen

Wist je dat je met onze billboards jouw eigen campagnes kunt plaatsen op élk moment? Je bespaart hier niet alleen veel tijd mee, maar ook nog eens veel kosten. Hoe dit werkt? Je kunt eenvoudig inloggen in ons systeem en jouw boodschap online zetten. Jouw merkbekendheid vergroten kan eigenlijk niet makkelijker, wanneer je dit bij Bereik doet!

INSPELEN OP TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

Niet iedereen vindt het even praktisch om een campagne voor de lange termijn te boeken die al helemaal vast staat. Wanneer men dit namelijk doet, missen zij de boot om goed in te spelen op actuele trends. Daarom is het belangrijk voor je om af te vragen wat jouw doel is en waar je op in wilt spelen. Bij Bereik kun je op elk moment wisselen van reclame-uiting zodat je altijd een passende boodschap verkondigd. 

Ontwerpservice

Bij Bereik heb je de keuze om zelf een reclame-uiting te ontwerpen of om dit te laten doen door een grafisch vormgever van Bereik. Wij beschikken namelijk over een ontwerpservice zodat jij gemakkelijk geholpen kan worden aan een juiste reclame-uiting.

Onze ervaren ontwerpers zijn in staat om content te creëren voor ieder scherm. Het maakt dus niet uit wat de grootte van het reclamebord is. Wij regelen het. Je altijd de volledige controle over de ontwerpen. Dit houdt in dat jij bepaalt of een ontwerp wél of niet goed genoeg is. Met revisierondes kun je jouw feedback geven over de te verbeteren punten (indien die nodig zijn). Zo heb je altijd nazicht op het eindresultaat. Onze ontwerpers leveren tevens maatwerk. Zéker wanneer het gaat over jouw huisstijl. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat jouw herkenbaarheid wordt verhoogd. Je ontwerp is binnen 2-3 dagen gereed voor gebruik!

Duurzaam adverteren

Vind je het belangrijk om duurzaam te ondernemen? Dan is het zéker aan te raden om voor digitale reclameborden te kiezen. Je merkbekendheid vergroten kan namelijk op een milieuvriendelijke manier. Dit komt doordat er geen druk- en papierkosten worden gemaakt.

Tevens worden onze digitale billboards verlicht met duurzame LED-lampen. Deze lampen zijn niet alleen duurzamer dan normale verlichting, maar passen zich ook nog aan, aan de omgeving. Hierdoor wordt er niet onnodig veel energie verspilt en hebben omwonenden er geen last hiervan.

Adverteren op een digitaal reclamebord?

Bereik denkt graag met je mee over het opzetten van een effectieve reclamecampagne. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zetten we samen een mooie reclamecampagne neer. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: