Vergroot je merkbekendheid

Maar impact met Digitale buitenreclame 

Wist je dat digitale billboards je merkbekendheid op een snelle en efficiënte manier vergroten? Door digitale buitenreclame te gebruiken, bereik je in een korte tijd enorm veel (potentiële) klanten. Je valt op en je blijft top of mind.

Met de inzet van digitale buitenreclame profiteer je van de kracht van herhaling. Per digitaal billboard komt een uiting wekelijks namelijk minimaal 5.600 keer voorbij. Doordat jij je boodschap herhaald, blijft je naam en boodschap beter hangen. Bewust of onbewust. Zo blijf je vers in het geheugen zitten van een (potentiële) klant. Wanneer zij voor een keuze staan is de kans groter dat ze voor jou kiezen of dat er een verlangen wordt aangewakkerd. Dat is de merkbekendheid waar je naar zoekt!

Merkbekendheid in de praktijk

Veel bedrijven denken dat ze merkbekendheid bereiken door alleen in te zetten op sociale media en andere online kanalen of door alleen een advertentie in de krant. De praktijk wijst uit dat ze hiermee niet zomaar de grote massa bereiken. Echte merkbekendheid bereik je niet met één soort medium. Voeg verschillende kanalen toe aan je mediamix voor een optimale merkbekendheid. Zorg er voor dat jouw (potentiële) klant je tegenkomt via een bannering campagne, een social media post én langs de weg. Net als bij online advertising zijn advertenties op de digitale billboards van Bereik gemakkelijk aan te passen, kun je inspelen op bepaalde factoren en je boodschap laten variëren. Wanneer je er voor zorgt dat je boodschap en uiting binnen de verschillende kanalen op elkaar aansluiten, komt dit ten goede van je merkbekendheid.

Brandawareness

Brandawareness bepaalt in hoeverre jouw publiek met jouw bedrijf bekend is. De locatie van de te tonen bedrijfsuitingen speelt hierbij een belangrijke rol. Bereik heeft ruim 90 digitale billboards in Nederland beschikbaar voor jouw reclame-uiting. Van Hoorn tot Terneuzen, Roosendaal en Breda. De digitale billboards van Bereik staan op strategische plekken om zo veel mogelijk passanten te bereiken. Dat verhoogt de brandawareness van jouw bedrijf

Merkbekendheid vergroten doe je zo

Het is makkelijk om je merkbekendheid te vergroten met de digitale billboards van Bereik. Hoe langer en vaker jij zichtbaar bent hoe beter. Bij Bereik is het dan ook mogelijk om langdurig aan je merkbekendheid te werken. Al is het natuurlijk ook mogelijk om campagnes te starten met kortere termijnen.

Kies je er voor om langdurig te werken naan je merkbekendheid? Dan krijg je toegang tot het systeem ‘MijnBereik’. Hier kun je zelf jouw reclame-uitingen in plannen. Zo heb je zelf in de hand welke uiting wanneer wordt getoond en kun je gemakkelijk inspelen op bepaalde ontwikkelingen of momenten in het jaar. Een fijne manier om je merkbekendheid te vergroten.

Adverteren op een digitaal reclamebord?

Bereik denkt graag met je mee over het opzetten van een effectieve reclamecampagne. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden zetten we samen een mooie reclamecampagne neer. Neem contact met ons op door te mailen naar info@bereik.nl of te bellen naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: