Genereer naamsbekendheid met de inzet van digitale buitenreclame
N471, 12 m², 130.000 passanten per week

Genereer naamsbekendheid met de inzet van digitale buitenreclame

Een hoge naamsbekendheid voor jouw organisatie, merk en/of product is waardevol. Het is dan ook niet gek dat het generen van naamsbekendheid een veel voorkomende marketingdoelstelling is. Door de inzet van digitale buitenreclame is het mogelijk om je naamsbekendheid te vergroten. We vertellen je er graag meer over.

Indien (potentiële) klanten voor een keuze staan, nemen zij vaak verschillende opties in overweging. Wanneer er een bekend merk of bedrijf tussen deze opties staat, vallen de minder bekende mogelijkheden al snel af. Klanten zijn bereid te betalen voor de bekende naam die autoriteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Daarbij zorgt een hogere naamsbekendheid voor meer loyaliteit onder bestaande klanten.

Hoe zorg je voor een hogere naamsbekendheid?

Je naamsbekendheid vergoot je door zichtbaar te zijn. Met name massamedia worden ingezet om naamsbekendheid te vergroten. Het zijn uitstekende media om je naam herhaaldelijk onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Onder andere digitale billboards zijn als massamedium in te zetten.

Wanneer je, naast digitale billboards, andere kanalen toevoegt aan je mediamix is de kans nóg groter dat je jouw doelgroep herhaaldelijk bereikt en meer naamsbekendheid genereert.

Hoe onze digitale billboards bijdragen aan jouw naamsbekendheid

Bereik heeft een groot netwerk aan digitale billboards die wekelijks ruim 17 miljoen passanten bereiken. De digitale billboards van Bereik staan op strategische locaties waar ze goed zichtbaar zijn voor een hoog aantal passanten. Door de heldere kleuren en bewegende beelden vallen ze extra goed op. 

Door de verschillende adverteermogelijkheden bij Bereik, weet je zeker dat een groot deel van je doelgroep je reclame-uiting ziet.

Meer dan alleen een massamedia

De digitale billboards van Bereik zijn niet alleen als massamedium weg te zetten. In de digital out of home branche is steeds meer mogelijk. Zo kun je er gemakkelijk acties, producten en diensten mee promoten of mee op zoek gaan naar nieuw personeel. Daarbij is het mogelijk om te focussen op bepaalde doelgroepen of gebieden en kunnen er data gedreven campagnes worden gemaakt.

Naamsbekendheid vergroten met digitale buitenreclame

Hulp nodig bij het generen van naamsbekendheid of benieuwd hoe digitale buitenreclame jou op een andere manier kan helpen? Wij denken graag met je mee om jouw doelen te bereiken. Neem contact met ons op door te bellen naar: 010-503 00 29, te mailen naar: info@bereik.nl of vul ons contactformulier in.

Meer klantverhalen lezen?