Bereik plaats vier nieuwe digitale billboards in Ridderkerk
Adverteren Ridderkerk - Donkerslootweg Havenstraat In

Bereik plaats vier nieuwe digitale billboards in Ridderkerk

Met de plaatsing van nieuwe digitale billboards in Ridderkerk breidt Bereik haar netwerk verder uit. Bereik voorziet de gemeente van vier digitale billboards van 8 m².

De nieuwe digitale billboards van Bereik zijn geplaatst langs drukbezochte wegen. Drie van de digitale billboards zijn te vinden langs de Donkerslootweg, namelijk ter hoogte van Voorzand en de Havenstraat. Het vierde digitale billboard is gevestigd langs de Populierenlaan.

‘De plaatsing van de vier digitale billboards in Ridderkerk is een mooie verrijking van ons digitale netwerk,’ geeft Lars Klootwijk aan, directeur bij Bereik. In omliggende gemeenten zoals Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Alblasserdam en Zwijndrecht stonden al langer digitale billboards van Bereik. ‘Zo bereiken we de passanten in deze regio nóg beter en kunnen we ondernemers nog beter ondersteunen’.

Overname buitenreclamelocaties

Op de locaties waar Bereik haar digitale billboards heeft geplaatst, waren voorheen reclameobjecten van het buitenreclame bedrijf JCDecaux te vinden. Bereik heeft er voor gekozen om op deze plekken een digitale variant te plaatsen die adverteerders een mooi podium geeft en past in het straatbeeld.

Adverteren op de digitale billboards van Bereik

De digitale billboards van Bereik zijn ook nog op vele andere locaties in Nederland te vinden. De billboards zijn voorzien van alle moderne mogelijkheden die een adverteerder mag verwachten. Gebruik full-colour foto’s of animaties, pas zelf een reclameboodschap aan of speel in op actualiteiten of themadagen.

Door het gebruik van ledverlichting hebben de billboards een hogere attentiewaarden. De ledverlichting gaan lang mee, met de lichtintensiteit die zich aanpast aan de omgeving. Dit voorkomt overlast voor omwonende en weggebruikers.

Adverteren in Ridderkerk

Wil je meer informatie over de adverteermogelijkheden in Ridderkerk of over een andere locatie? Laat het ons weten via 010 – 503 00 29 of info@bereik.nl. We denken graag met je mee over de adverteermogelijkheden die het beste bij jouw onderneming past.

Meer Lezen?