Vernieuwd scherm aan de Coolsingel zorgt voor indrukwekkende visuele ervaring!
Vernieuwd scherm aan de Coolsingel

BERGSCHENHOEK – Ook deze zomer zorgt Bereik ervoor dat het netwerk is voorzien van de laatste ontwikkelingen en de hoogste kwaliteit. Ons unieke billboard in de Randstad mocht daarom niet achterblijven. Wij zijn daarom verheugd om eindelijk de lancering van ons nieuwe en vernieuwde reclamebord op de belangrijkste straat in Rotterdam aan te kondigen.

Adverteren aan dé stadsboulevard in Rotterdam

Sinds februari hebben wij op een iconische locatie in het midden van de stad een billboard toegevoegd, namelijk op de Coolsingel! Dit billboard van maar liefst 40m2 is strategisch geplaatst op een locatie waar dagelijks duizenden mensen passeren. Vanaf vandaag voldoet ook dit billboard aan de laatste ontwikkelingen en de hoogste kwaliteit, want er is een gloednieuw scherm geplaatst.

Met zijn prominente locatie in het hart van de stad is dit billboard een krachtig medium om de aandacht van potentiële klanten te trekken met creatieve en impactvolle advertenties. Dankzij de verfijnde beeldkwaliteit zorgt dit billboard voor een indrukwekkende visuele ervaring. Het biedt bedrijven de kans om hun merk, producten en diensten te presenteren aan een breed publiek. Dit billboard heeft wekelijks 533.117 passanten en dan tellen we verschillende piekmomenten door bijvoorbeeld de Feyenoord huldiging of het Rotterdam Unlimited Zomercarnaval niet eens mee! De Coolsingel staat namelijk met regelmaat in het middelpunt van belangstelling door het grote aantal evenementen dat hier jaarlijks plaatsvindt.

Wij zijn zeer verheugd om dit vernieuwde billboard op de Coolsingel te mogen onthullen," zegt Lars Klootwijk, directeur van Bereik.

"Gezien de kwaliteit van onze digitale schermen centraal staat, mocht dit billboard niet achterblijven. Het scherm aan de Coolsingel biedt onze klanten een buitengewone kans om hun merk op grootschalige wijze te presenteren aan een breed publiek. Met dit billboard kunnen bedrijven écht opvallen en hun doelgroep bereiken op een van de drukste locaties in Rotterdam.''

Dynamische content op elk gewenst moment

Het billboard is volledig programmeerbaar, waardoor adverteerders kunnen profiteren van dynamische content die op verschillende tijdstippen kan worden weergegeven. Dit stelt bedrijven in staat om gerichte campagnes te voeren op basis van demografische gegevens, evenementen of specifieke tijdsperioden. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, het aankondigen van een actie of het vergroten van de naamsbekendheid; ons vernieuwde billboard op de Coolsingel biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie en effectieve reclame.

De mogelijkheden van digitaal adverteren

Om meer te ontdekken over de mogelijkheden van ons vernieuwde billboard aan de Coolsingel, nodigen wij geïnteresseerde bedrijven en organisaties uit om een bezoek te brengen aan de webpagina Digitale buitenreclame Coolsingel Rotterdam | Adverteren met Bereik. Op deze pagina vind je gedetailleerde informatie over de zichtbaarheid per week, prijzen en de (gewijzigde) technische specificaties, zodat jij de perfecte reclamecampagne kan inzetten die aansluit bij jouw zakelijke doelstellingen.

Wil jij deze unieke kans benutten en jouw reclame naar nieuwe hoogten tillen? Vul dan het contactformulier in op Digitale buitenreclame Coolsingel Rotterdam | Adverteren met Bereik en onze professionals nemen spoedig contact met je op.