Volledig ontzorgen: van idee tot uiting

Maak impact met digitale buitenreclame 

Langs de weg staan verschillende uitingen te stralen op onze digitale billboards. Mooie plekken om een boodschap te verkondigen en jouw zichtbaarheid te vergroten. Maar waar haal je de tijd en de middelen vandaan om dit op poten te zetten? Bereik kan jou volledig ontzorgen.

In een eerder verschenen blog vertellen wij waar je op moet letten bij het creëren van een effectieve reclamecampagne. Het kan soms lastig zijn om al deze stappen te doorlopen. Bijvoorbeeld, omdat je teveel van binnen naar buiten denkt in plaats van andersom, omdat je niet weet wat je precies wil tonen of omdat je jouw boodschap niet goed weet om te zetten naar de juiste uiting. Bereik denkt daarom graag met je mee om een effectieve reclame-campagne te creëren die bij jou past.

Het idee

Je zichtbaarheid vergroten via digitale buitenreclame? Ideaal! Maar wat ga je precies op de borden tonen? Jouw product of dienst, een aanbieding, je locatie of een website? Wil je inspelen op de gemoedstoestand van je doelgroep door he uiting aan te passen aan het moment van de dag of de huidige weersomstandigheden? De mogelijkheden zijn eindeloos! Onze medewerkers hebben al veel verschillende boodschappen en reclame-uitingen voorbij zien komen. Zij weten precies wat er allemaal mogelijk is en hoe je een reclamecampagne het beste in kunt steken.

De uiting

Opvallende kleuren, maar ook weer niet te opvallend. Een inspirerende tekst, maar niet te lang. Een begeleidende illustratie, maar niet te overheersend. Je idee wordt uitgewerkt in een reclame-uiting. Dit moet op zo’n manier gebeuren dat je uiting er tussenuit springt, opvalt en de boodschap overbrengt.

We zien vaak dat ondernemingen te veel informatie in één uiting plaatsen of een onduidelijke boodschap verkondigen. Wat kan de passant precies doen met de informatie die zij zojuist voorbij zagen komen? Onze medewerkers weten waar ze rekening mee moeten houden om een uiting tot zijn recht te laten komen op een billboard. In no-time zetten zij een idee om in een pakkende uiting. Uiteraard in overleg en met jouw goedkeuring.

Het tonen van je uiting

Wilt je graag jouw uiting tonen op het billboard langs de drukke weg vlak bij uw onderneming, in een bepaalde regio of weet je niet wat hierin de beste keuze is? Afhankelijk van jouw boodschap en doelstelling kunnen we je hierbij helpen en in meedenken.

Uiteraard weten wij waar al onze billboards staan, hoeveel passanten er per week langskomen en welke mensen uit welke regio’s hier langskomen. Samen stellen we vast welke billboards voor jou het meeste bereik en zichtbaarheid opleveren.

Volledig ontzorgen

Bereik kan jou dus volledig ontzorgen in je zoektocht naar een hoger bereik en extra zichtbaarheid. Je bepaalt zelf in hoeverre je Bereik betrekt in het proces. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar: 010-503 00 29.

Ook interessant: