Bereik plaatst derde digitale billboard in Terneuzen
Terneuzen-Meester-F.J.-Haarmanweg-montage

Bereik plaatst derde digitale billboard in Terneuzen

Het derde digitale billboard van Bereik is vandaag geplaatst in de gemeente Terneuzen. Net als de twee eerder geplaatste billboards staat het nieuwe digitale scherm langs een drukbezochte weg waarmee een groot publiek kan worden bereikt.

Het derde digitale billboard in Terneuzen is gevestigd langs de Burgermeester F.J Haarmanweg. Het scherm bereikt wekelijk 95.000 passanten. Hiermee is het nieuwe buitenreclame-object een goede toevoeging aan het netwerk van Bereik in het geheel, maar ook zeker binnen de gemeente Terneuzen.

Al eerder plaatste Bereik digitale billboards in Terneuzen. Zo staan langs de Guido Gazellestraat en de Binnenvaartweg ook digitale billboards van 10 m² gevestigd. Verschillende adverteerders tonen hier hun boodschap aan het voorbijrijdende verkeer.

De digitale billboards in Terneuzen langs de Guido Gazellestraat, de Binnenvaartweg en het nieuwe billboard langs de Burgermeester F.J Haarmanweg bereiken samen wekelijks 266.500 passanten.  

Adverteren op de digitale billboards in Terneuzen

Adverteren op een digitaal billboard in Terneuzen kan al vanaf één week. In één week worden reclame-uitingen maar liefst 5.600 keer getoond en komt per keer 6 seconden voorbij. Ook is het mogelijk om langdurig zichtbaar te zijn voor je doelgroep door de inzet van de digitale billboards van Bereik. 

Adverteren in Ridderkerk

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden in Terneuzen? We vertellen je hier graag meer over en denken mee over wat voor jouw onderneming interessant en toegankelijk is. Neem contact met ons op via 010-503 00 29, info@bereik.nl of vul het contactformulier in en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Meer Lezen?