ITALIEwijnen.nl: Italiaanse sferen veroveren de buitenreclame

BEREIK IN GESPREK MET italiewijnen.nl

In de wereld van digitale buitenreclame heeft ITALIEwijnen.nl haar weg gevonden naar de schermen, met als partner in crime: Bereik. Edwin Zondag en Jurgen Vermeulen, de grootste levensgenieters en tevens eigenaren van het bedrijf, delen hun verhaal over deze succesvolle samenwerking en hoe digitale buitenreclame hun heeft geholpen om hun passie voor Italiaanse wijnen over te brengen naar hun doelgroep.

In aanraking met Bereik: een match made in digital heaven

ITALIEwijnen.nl_Lansingerland - N471_1200x675

Gedreven door een passie voor Italiaanse wijnen, heeft ITALIEwijnen.nl zich de afgelopen jaren toegewijd aan het delen van deze culinaire schatten met wijnliefhebbers in Nederland en omstreken. Edwin Zondag en Jurgen Vermeulen, de grootste levensgenieters en tevens oprichters van het bedrijf, leiden deze reis en streven ernaar om ITALIEwijnen.nl te positioneren als dé specialist in Italiaanse wijnen.

In hun streven naar bekendheid en toegankelijkheid willen ze niet alleen gezien worden als een bron voor kwalitatieve Italiaanse wijnen, maar ook als een vriendelijk en benaderbaar bedrijf. Voor degenen die genieten van het goede leven en dit graag combineren met een voortreffelijk glas Italiaanse wijn, is ITALIEwijnen.nl de ultieme bestemming. Of je nu nieuw bent in de wereld van basiswijnen of een doorgewinterde kenner bent op zoek naar unieke niche-wijnen of oude jaargangen, ITALIEwijnen.nl biedt een scala aan eerlijke en specialistische producten.

Hun zoektocht naar een partner die deze waarden deelt, leidde hen naar Bereik. “De samenwerking met Bereik verloopt vanaf het eerste contact goed.” aldus Edwin. Met de wens om offline meer naamsbekendheid te genereren, viel de keuze op digitale buitenreclame als de perfecte toevoeging aan hun marketingstrategie.

Digitale buitenreclame: de smaakmaker voor ITALIEwijnen.nl

De keuze voor digitale buitenreclame was strategisch en doordacht. ITALIEwijnen.nl streeft ernaar om gezien te worden als dé specialist op het gebied van Italiaanse wijnen. “Met een 9,6 als waardering zijn wij heel tevreden en willen we dat meer mensen ons vinden,” legt Jurgen uit. De campagne heeft tot nu toe geleid tot een stijging in websitebezoekers en hoewel de exacte impact nog gemeten moet worden, zijn de eerste vruchten van de samenwerking al zichtbaar.

Doelen en resultaten: Italiaanse sferen verspreiden en harten veroveren

De doelen van ITALIEwijnen.nl zijn helder: meer top-of-mind worden en een hogere conversie realiseren. Hoewel het nog te vroeg is om definitieve resultaten te meten, is er een positieve stijging in bezoekers opgemerkt sinds de start van de campagne. Het doel? Italiaanse sferen verspreiden en harten veroveren.

“Er wordt door Bereik goed geluisterd naar onze wensen en flexibel ingespeeld op onze mogelijkheden.” – Jurgen Vermeulen

Reacties: de eerste sips van succes

Hoewel het nog te kort is om een definitief oordeel te vellen, zijn de eerste reacties veelbelovend. Het digitale buitenreclamelandschap begint de smaakpapillen van potentiële klanten te prikkelen. ITALIEwijnen.nl kijkt met optimisme naar de toekomst, waarin de campagne hopelijk zal uitgroeien tot een waar (landelijk) succes.

italiewijnen.nl en Bereik: een blend van flexibiliteit en succes

De samenwerking met Bereik wordt gekenmerkt door flexibiliteit en wederzijds begrip. “Er wordt door Bereik goed geluisterd naar onze wensen en flexibel ingespeeld op onze mogelijkheden. Win-Win staat duidelijk voorop.” aldus Jurgen. Met de mogelijkheid om tussen verschillende uitingen te wisselen, biedt Bereik ITALIEwijnen.nl de kans om steeds weer een nieuwe wijn variant aan hun publiek te presenteren.

Tot slot: een smaakvolle samenwerking

ITALIEwijnen.nl en Bereik vormen een krachtige combinatie die de wereld van digitale buitenreclame verrijkt met de smaak van Italiaanse passie en levensgenot. Als de samenwerking zo doorgaat, kunnen we zeker nog veel verwachten van dit dynamische duo. Salute op succesvolle campagnes en Italiaanse sferen die de wereld veroveren!

Het verhaal van ITALIEwijnen.nl illustreert niet alleen de impact van digitale buitenreclame op lokale en regionale bekendheid, maar benadrukt ook de waarde van een samenwerking met Bereik in het realiseren van marketingdoelen. Benieuwd naar wat Bereik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via onderstaande knop voor een op maat gemaakte campagne.

 

Bekijk ook onze andere klantverhalen

Bereik in gesprek met Excelsior Rotterdam

Excelsior Rotterdam

Bereik in gesprek met Excelsior Rotterdam

Bekijk hier
Bereik in gesprek met Home of Recruitment

Home of Recruitment

Bereik in gesprek met Home of Recruitment

Bekijk hier
Bereik in gesprek met The Compound Gym

The Compound Gym

Bereik in gesprek met The Compound Gym

Bekijk hier