Verhoog je Bereik met een reclamebord buiten
Verhoog je bereik met een reclamebord buiten

VERHOOG JE BEREIK MET EEN RECLAMEBORD BUITEN

Vind je het lastig om op te vallen in de enorme stroom van reclame-uitingen? Het is hedendaags voor elk bedrijf gemakkelijk om reclame te maken; offline of online. Daarom is het van groot belang dat je, gezien dit grote aantal, de aandacht trekt van het publiek. Je kunt op tal van manieren ‘concurreren’ met deze massa van promotende organisaties. Buitenreclame is uitstekend voor effectieve campagnes. Kies voor reclame in de buitenlucht en promoot je bedrijf met een reclamebord buiten bij Bereik!

Wil je als organisatie opvallen, naamsbekendheid creëren of je conversie verhogen? Er is ruime keuze uit mediums waarop je kunt communiceren richting het publiek, je doelgroep of je klanten. De digitale wereld is een ideale manier om je als organisatie te uiten, maar hoe zorg je ervoor dat je hier met kop en schouder bovenuit steekt? Hoewel er een verschuiving van offline naar online communicatie-uitingen heeft plaatsgevonden, is reclame buiten nog altijd een uitstekend medium voor promotie!

Wat zijn de voordelen?

Buitenreclame is altijd aanwezig, maar kan men niet uitzetten: er is namelijk geen sprake van adblockers. Buitenreclameborden trekken ons blikveld. We kunnen er niet omheen, omdat het prominent aanwezig is. In korte tijd kan je hoge naamsbekendheid creëren en nieuwe klanten werven. Reclame buiten wordt gezien door de grote massa. Men legt vaak dezelfde routes af, bijvoorbeeld naar de supermarkt, naar het werk of naar de sportschool. Herhaling is de kracht van reclame. Met een reclamebord op de hoek van de supermarkt of langs de snelweg blijft je boodschap dus hangen bij het gros van de massa. Zo bereik je naamsbekendheid!

Wat zijn de buitenreclame kosten?

Wil je een effectieve campagne door buitenreclame? Wij ontzorgen je graag in je promotie! Binnen één minuut heb je een offerte ingevuld. In welke locaties heeft u interesse voor een reclamebord buiten? Vind hier een overzicht aan alle locaties waaruit u kunt kiezen. Indien je nog niet zeker weet welke locatie voor jouw reclame buiten geschikt is, kan je dit in de opmerkingen aangeven. Of neem contact op via 010-5030029 of info@bereik.nl. Ook voor het ontwerp van je reclamebord buiten kan je bij Bereik terecht! 

REALISEER EEN EFFECTIEVE CAMPAGNE OP EEN RECLAMEBORD BUITEN!

Wil jij een het grote publiek bereiken en je naamsbekendheid vergroten? Kies voor een reclamebord buiten. Vraag nu snel een offerte aan om te weten wat wij voor u kunnen betekenen! Of check hier onze adverteermogelijkheden.

Meer lezen?